Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak istediğini ilan etti.

CHP listesinden milletvekili olan Enginyurt, ''Yerel seçimlerde Ordulular da bizi destekler 'aday ol' derlerse başkanlığa talibim'' dedi.14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından dağıldığı belirtilen Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, genel seçimlerdeki ittifak ortaklarından Demokrat Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı FOX Tv canlı yayınında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak istediğini ifade etti.

ADAY OLMAK İÇİN TEK ŞARTI VAR

Adaylık için tek bir şartı olduğunu ifade eden Enginyurt, "Hep Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak gibi bir hayalim var. Bu hayalim de devam ediyor. Şimdi bu hayalimizi, yerel seçimlerde Ordulular da bizi destekler 'aday ol' derlerse; Demokrat Parti, CHP ve İYİ Parti de bir işbirliği yaparsa Ordu Büyükşehir Belediyesi başkanlığına talibim" dedi.

Yorumlar 104 Yorum Var
  • Vali 28.09.2023 22:20
    Cemal seni Ordu'dan öyle bir seçeceğiz ki! Seni şehrin en büyük tuvaletine temizlik başkanı seçeceğiz. İyi temizlemezsen ağuzan ağuzan fırçayı vuracaz ona göre.
  • Mücahit Çakır 28.09.2023 15:48
    ula kim sana verir :)
  • komik cemal vizyonda 28.09.2023 14:06
    çok komik bi canlı bu ya ne yapacağını şaşırdı :)))))
  • yılmaz 28.09.2023 13:29
    Sayın güzelyurt bence sen bağımsız girmelisin sende o özgüven var çokta seviliyorsun iyi küfür ettiğin için istifa et bağımsız gir.
  • bozok 66 28.09.2023 12:36
    Adam ne yapacagını şaşırdı her yere sarılıyor bu şahıs hangi görüşe sahip bilen varmı acep chp limi mhp limi dp ip mi sp kendide bilmiyordur hangi partili oldugunu
Daha fazla yorum görüntüle