Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Mansur Yavaş'ın popülaritesinin nedeni konuşmamasıdır diyen Sencar, "Konuşsa berabet olup çıkacak. Ben Ankara'da yaşıyorum belediye başkanı olarak başarılı değil" dedi.

Yerel seçimlere sayılı aylar kala, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde uğradıkları hezimeti bir türlü atlatamayan muhalefette tartışmalar alevlenerek devam ediyor.

Muhalif araştırma şirketi Metropoll'ün sahibi Özer Sencar, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'KONUŞSA BERBAT OLUP ÇIKACAK'

Yavaş'ın popülaritesinin temel kaynağının konuşmaması olduğunu belirten Sencar, "Mansur Yavaş'ın popülaritesinin yüksek olması konuşmamasıdır. Konuşsa berbat olup çıkacak. Konuşacak fazla bir şeyi yok. Ben şu anda Ankara'da yaşıyorum, Ankara'da belediye başkanı olarak, yaşadığım hayat için söylüyorum başarılı değil." dedi.

'ÖLÇÜMLERDE BAŞARILI GÖRDÜK, FAKAT TEK TEK VATANDAŞLARLA KONUŞTUĞUNUZDA FARKLI ŞEYLER DUDUYORSUNUZ'

Aynı başarısızlığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için de geçerli olduğunu söyleyen Sencar, "İstanbul'dakiler de Ekrem Bey için aynı şeyi söylüyor. Bugün bir arkadaşımın misafiriydim, "Hocam ben İstanbul'da yaşıyorum, Ekrem Bey başarılı değil" diyor. Ölçümlerde başarılı gördük. Fakat tek tek vatandaşlarla konuştuğunuz zaman farklı şeyler duyuyorsunuz. Mansur Yavaş, Ekrem Bey gibi politika yapmıyor, polemkilere girmiyor." şeklinde konuştu.

 

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Bi bakıp çıkıcam 30.09.2023 15:42
    Konuşma becerisi yok ki o bir tarafa icraat hiç yok o başka bir tarafa nereden tutsan elinde kalır İBB nin başkanı gibi....
  • Ahmet 30.09.2023 14:57
    Vatandaş,Mansur çalmıyor çırpmiyor diyorsun .İhaleler Doğrudan ve İşletmeci çağrıyor güya pazarlık usulu yapılıyor.Ben belediye çaĺışanıyım.Belediye şirketlerindenbirisinden emekli oldum.Benim olduğum yerdeki yolsuzlukları sana anlatsam o zaman anlarsın.
  • ömer 30.09.2023 14:47
    chp+ip+(hdp)= ibb + abb gerisi lafı güzaf
  • Niğdeli 30.09.2023 13:28
    Bunu Melih Gökçek de diyor. Tanısanız sevmezsiniz diye. Dinozorları getirmeseydin Melih Gökçek hala başkan sendin.
  • Ankaralı 30.09.2023 12:05
    Bu arkadaş hiç bir zaman halk arasına çıkmıyor,sedece belirlenmis gri alanlarda hareket ediyor,birde yetirince muhalefet yapilmayinca sosyal metyadan algiyla Ankara'yı yönetiyor.
Daha fazla yorum görüntüle