Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'e "bir Yahudi olarak gittiğini" söyleyen ABD Dışişleri Bakanı'na tepki gösterdi. Erdoğan, şunları söyledi: 

"Amerika'nın savaş gemisi göndermesi arışa, diplomasiye hiçbir katkı sağlamıyor. Amerika Dışişleri Bakanı, benim Dışişleri Bakanımla görüşme yapıyor. 'İsrail'e dışişleri bakanı değil, Yahudi sıfatıyla yaklaşıyorum' diyor. Bu nasıl bir politikacı, bu nasıl bir yaklaşım? Bunu söylediğin zaman karşındakiler de sana şunu söylerse: Ben de bölgeye bir Müslüman sıfatıyla yaklaşıyorum derse ne diyeceksin? Biz Yahudi, şu bu demiyoruz. Karşındakine insan sıfatıyla yaklaşacaksın."

 

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Fahri 14.10.2023 18:41
    Siyonizmin katliamına ortak olmaya geldim demek istiyorsun zaten insan olmadığınızı biliyordukda şimdi kadın ve bebek katili olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz zalimler için yaşasın cehennem amin
  • HAK ve Batıl 14.10.2023 11:31
    İran Arabistan şu bu demeden cemaat şu bu demeden KİM HANGI ÜLKE HANGİ MEZHEP HANGİ CEMAATE YAKIN OLURSA OLSUN.MÜSLÜMANIZ İSLAM ÇATISI ALTINDAYIZ HERŞEYE BU GÖZLE BAKARIZ ZİHNİYETİ OLUŞTURMALIYIZ.batıl müslümanların bir araya gelmemesi ile güçlendi.
  • HAK ve Batıl 14.10.2023 11:28
    Durmadan sizinle uğraşamayız.BİR BAŞKAN ÇIKARIRIZ ne chp ne hdp bırakır.suça binaen alayını bertaraf eder.sonra İslam devletleri ile ORTAK BÜÝÜME,HATTA ORTAK ASKERİ GÜÇ KURAR.ŞİMDİ İSLAM BİRLİĞİ ADINA ASKERİ GÜÇ OLSAYDI İsrail buna cesaret edebilirmiydi? Sayın işbirlikçi oyuncu piyon?
  • Hasan doğru 14.10.2023 10:51
    Gavur dan dost, ayıdan post olmaz. İşte içimizdeki gavur kuklaları, son kullanma tarihiniz bittikten sonra gavur sizi beklenen sonla buluşturacak.
  • Tyikdiz 14.10.2023 10:30
    Sifatiniz batsın sizin. Konu müslüman olunca Yahudisi hristiyanı birlik oluyor
Daha fazla yorum görüntüle