Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce X hesabından yayınladığı videoda geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi üzerinden muhalefete ağır eleştirilerde bulundu. 

İnce, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için muhalefete çağrıda bulundu.

İnce şunları söyledi;

Yaklaşık altı ay önce bir Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi yaşadık. Başta muhalefet medyası olmak üzere tüm muhalif çevreler “Yüzde 60 ile kazanıyoruz, bu son seçim. Cumhuriyet biter yoksa. Çekilin, herkes uzaklaşsın.” dedi.

Yani FETÖ’cülere Çankaya seçmeni oy verdi. Atatürk düşmanlarına İzmir seçmeni oy verdi. Böyle bir kampanya yaşadık. Türkiye kandırıldı. Yüzde 60’la, 70’le kazanılan bir seçim var. İtiraz edenler hainlikle suçlandı. Başta ben ve Memleket Partisi olmak üzere. Peki ne oldu? Yine kayıp. Yirmi yıl sonra yine kayıp.

Peki aynı yalan, aynı kandırmaca önümüzdeki yerel seçimde işler mi? Bence işlemez. Yani MİT’i vermişsin, Milli Savunma’yı vermişsin, Eğitim’i vermişsin, Dış Politika’yı vermişsin, Meclis çoğunluğunu vermişsin, Bakanlıkları vermişsin, Cumhurbaşkanlığı’nı vermişsin, Mezarlık’ları versen ne olur?

Park ve Bahçeler’i versen ne olur? Kanalizasyon’u versen ne olur? Yerel seçimde bu palavra tutmaz.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • MERSİNLİ 30.11.2023 10:02
    Muharrem İnce bu kadar atıp tutuyorsan da yarın çağırsalar kuyruğunu sallaya sallaya CHPKK ya koşacaksın gerçek Atatürkçülük yapsan oy oranın yüzde 10-11 seviyesine çıkar.
  • tolgam 30.11.2023 09:43
    diyorki bu palavra tutmaz başka palavra bulun
  • ali 30.11.2023 08:57
    aynı palavraların seçim kazandırmayacağı belli zaten. asıl kazanan siyonizmin aparatı pkk ve türevlerinin silinip gitmesinin aksine meclise sokarak güç kazandırmak işin özü. gerisi hikaye. bizleri bu hikayelerle artık kandıramazlar. yani; mesele ülkeyi yönetmeye talip olma değil, bilakis bölücü faaliyetlerin etkinleştirilmesi kısaca siyonizme hizmettir.
  • Aslında 30.11.2023 08:21
    Verseler memlekete hizmet gelir yolla su altında engelliye Uygun degil bu kaldırım diye bildirim yapıyorsun uygun olduguna dair mail atıyorlar. Jeton düştü birden yeni yapılıp teslim alınmış kaldırım tabi müteahhit ve denetimcilerin hatası kabul edilecek
  • Ömer Adnan Arslan 30.11.2023 00:19
    Aramizda kalsin ibb abb ve bircok yerde belediyeleri kaybettiniz.parali anketcilerinizle reklam anladmasi adi aldindaki paralı medyaniz ve satilik kalemsorleriniz tekrar ,ibb yi abb yi %60 la kazaniyoruz masali anlatmasin kimse yemez diyor.(ataturkun askerlerinde erdogan dusmanligi varken yiyen olsada dediginiz gibi milletin zeki cogunlugu yemez )
Daha fazla yorum görüntüle