CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meral Akşener'in kapısını ittifak için aşındırırken CHP medyası İYİ Parti'yi yerden yere vurmaya başladı. Fondaş TELE 1 ekranlarında İYİ Parti'nin tartışmalı ve şaibeli bir parti olduğu vurgulandı.

Yanardağ, İYİ Parti'nin hesabının CHP'yi çökertip laik seçmen havuzunda en büyük parti olmak olduğunu öne sürerek, "Bu hesap o kadar büyük bir yanlış yapmaya götürdü ki kendilerini; zincirleme hata yapmaya, milletvekillerini parayla dağıttıkları iddialarıyla yüzleşmeye ve şimdi de yerel seçimleri CHP'ye kaybettirmek için çalışmaya başladılar" şeklinde konuştu.

"İYİ PARTİ İTTİFAK YAPILACAK DEĞİL TEŞHİR VE TECRİT EDİLECEK PARTİDİR"

İYİ Parti'nin ittifak yapılacak bir parti olmadığını söyleyen Merdan Yanardağ, Özgür Özel'e "nezaket dışında İYİ Parti ile işin olmasın" çağrısında bulundu.

Yanardağ şu ifadeleri kullandı;

İYİ Parti artık ittifak yapılacak bir parti değildir! İYİ Parti teşhir ve tecrit edilecek bir partidir. Özgür Özel'in nezaket dışında İYİ Parti ile işi olmasın.

"SEÇİMİ AKŞENER KAYBETTİRDİ, İYİ PARTİ'NİN DURUMU İYİ DEĞİL"

Aynı programda Emre Kongar ise, "%2 farkla kaybedilen bir seçimin birinci dereceden sorumlusu Meral Akşener'dir. İYİ Parti'nin geleceği İYİ değil" değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • muhlis 02.12.2023 10:12
    Bozguncu ve ayarsız.Fitne makinası.Devletin merhametini istismar eden bir suçlu.
  • İSMAİL 44 01.12.2023 15:00
    Mangır merdan mangır mangır mangır dedi. başka da bir şey bildiği yok....
  • Misafir1 01.12.2023 01:17
    HDP li yanardag ne ara hapisten ciktiki?!!
  • Tual 01.12.2023 00:14
    CHP nin yeni genel başkanı özel CHP nin oylarını düşürüyor skandallarla dolu ip ile ittifak yapmayı düşündügü için
  • Alpagu 30.11.2023 23:38
    Zillet ittifakı ve avaneleri nasıl bir insan modelidir, anlamak imkansız. Dün ne, bugün ne dediklerinden ya bihaber, ya da milleti... görüyorlar, yazıklar olsun
Daha fazla yorum görüntüle