AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bütçesini hedef alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'a sert bir yanıt verdi. İnan, "İletişim Başkanlığından ve faaliyetlerinden kim rahatsız derseniz, vereceğimiz net iki cevap vardır. Birincisi ana muhalefet, ikincisi İsrail ve Siyonistler." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, TBMM Genel Kurulu’nda; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bütçesine ilişkin yaptığı açıklamada, "İletişim Başkanlığı seçimde AK Parti’nin propaganda bölgesinin yönetimini almış durumda ve parayı da çoğunlukla orada kullanıyor" iddiasında bulunmuştu.

'BİR ANA MUHALEFET İKİ İSRAİL RAHATSIZ'

Söz konusu iddiaya yanıt veren İnan, "Milletimizi yalanlarıyla, bot hesaplarıyla zehirlemeye çalışanlara, bu ülkede kaos ve kriz bekçiliği yapanlara, yalanla terör üreten ve terörle yalanda ittifak kuranlara İletişim Başkanlığımız geçit vermeyecektir." diyen İnan, "Bugün İletişim Başkanlığından ve faaliyetlerinden kim rahatsız derseniz, vereceğimiz net iki cevap vardır. Birincisi ana muhalefet, ikincisi İsrail ve Siyonistler." diye konuştu.

'İLETİŞİM BAŞKANLIĞI MİLLETİMİZE YALAN SÖYLEMEDİ AMA İKİ BELEDİYE BAŞKANI SÖYLEDİ'

14 Mayıs genel seçimleri sırasında CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kamera karşısına geçerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'seçimin galibi' ilan etmesini örnek gösteren İnan, "(CHP) Eski Genel Başkanınız İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcılarını hedef alarak yalanlar söyledi. İletişim Başkan Yardımcılarımız bu millete yalan söylemedi ama sizin 2 belediye başkanınız 14 Mayıs gecesi yalan söylediler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Harun 23.12.2023 00:25
    Maşallah Aslan parçası Osmanlı şamarını vurmuş suratlarına. Helâl olsun
  • 1461 heryer 23.12.2023 00:19
    Helal olsun tam bir hatip
  • ......... 22.12.2023 23:58
    Teririsler yine 3 askerimizi şehit etti Terör örgütünün meclisimiz deki kolu olan hdp şimdiki ismiyle dem sadık dostu CHP ve meclisimiz deki terör örgütünü kapatmayan hatta ülke aleyhinde çalışan kim varsa yanında olan AYM de Yargıtay'ın yapmış olduğu başvuruya dayanılarak hemen lav edilmeli yeni mili yerli bir yüksek mahkeme kurulmali
  • ......... 22.12.2023 23:55
    Teririsler yine 3 askerimizi şehit etti Terör örgütünün meclisimiz deki kolu olan hdp şimdiki ismiyle dem ve meclisimiz deki terör örgütünü kapatmayan beraber olan CHP ve hatta ülke aleyhinde çalışan kim varsa yanında olan AYM de Yargıtay'ın yapmış olduğu başvuruya dayanılarak hemen lav edilmeli yeni mili yerli bir yüksek mahkeme kurulmali
  • Türk 22.12.2023 23:45
    Sayın vekilim.. Bu Chphdp anlamaz.. Ne kadar anlatırsan anlat bunlar değişmez..
Daha fazla yorum görüntüle