Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın (22) Manisa’daki cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterildi. Vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilen Özgür Özel'e, “Özgür dışarı” sloganları atıldı.

CHP VE DEM TERÖR BİLDİRİSİNE İMZA ATMAMIŞTI

12 askerimizin şehit olmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM),  AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiri yayınlandı. PKK terör örgütünün saldırılarının "Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır" sözleriyle kınandığı bildiriye CHP ve DEM (HDP) partileri imza atmadı.

GAZİANTEP'TE DE ÖZEL'İN YOLLADIĞI ÇELENK ŞEHİT YAKINLARI TARAFINDAN PARÇALANDI

Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, şehit yakınları tarafından parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üsse bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıda Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem şehit oldu. Şehit Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesinde şehit yakınları, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) tepki gösterdi. Şehit yakını olduğu iddia edilen bir şahıs ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelengi parçalayarak, tören alanı dışına attı. Bu esnada cenazeye katılan diğer vatandaşlar da alkış ve tekbirlerle çelengi parçalayan şahsa destek vererek, "Hepimiz şehitlerimiz uğruna canımızı vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 356 Yorum Var
  • Farer. 30.12.2023 21:16
    Tererüs başına selam diyen ne işi var.
  • Misafir 25.12.2023 12:41
    Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır bu millet beden hep chp yi şehit cebazelerinden kovuyor bunu bile düşünecek akıldan yoksun bir başkanları var
  • Fahri Özcan 25.12.2023 12:29
    Bu terör sevicilerin şehit cenazesine katılma sebebi sadece seçim yatırımı yoksa özele cenaze namazına katılmak bir işkencedir yani iki yüzlü bir chpp genel başkanı yazıklar olsun
  • HÖD HÖD 25.12.2023 12:18
    KUVA İ MİLLİYE nin yeniden teşkil edilme zamanı gelmiştir. AYM ABD mandası gibi hareket ediyor. Vatan elden gidiyor. Siz uyuyorsunuz. MİLLET GEREĞİNİ YAPAR.
  • mehmet 25.12.2023 12:13
    bu şeytan CHP. ne işi var şehit cenazesinde utanmaz insanlar.
Daha fazla yorum görüntüle