CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırı sonrası şehit olan 12 askerimizle ilgili skandal ifadeler sarf etti.

'TERÖR SALDIRI VAR AMA NEDEN OLDU?'

SZC TV'de canlı yayınında konuşan CHP'li İmamoğlu, şehitlerimizin Niçin insanlarımız şehit oldu, neden oldu, gerekçeleri neler? Birçok şeyin üstü kapandı. Terör saldırısı var ama nasıl oldu, neden oldu, eksiğimiz var mı, hatamız var mı?" dedi.

Yorumlar 351 Yorum Var
  • rıza 30.12.2023 23:19
    din tüccarları adam doğru demiş terör saldırısı nasıl olmuş eksikliğimiz ve hatalarımız var mı diye sormuş anlamadığım şu çocuklarını askere göndermeyen din bezirganları chp yi kötülüyor ama katil öçalanın ayaklarının altına halı sererek trt ye çıkarıyor
  • ekrem 29.12.2023 16:42
    sen git onu hanımınla Van da parmak işareti yaptığın HDP lilere sor bakalım , nasıl olmuş diye
  • Hey hat 29.12.2023 16:19
    Zibidi sen niye Yunanistan'a gitmiyorsun hani senin soydaşların onlar İstanbul dan çok onların yanında yer aldın hele büyükelçileri hiç saymıyorum fasulye gibi kendini nimetten sayan ve temel atmama töreni yapan bir mahlukat.sın
  • Klasik Mandacı 29.12.2023 16:13
    Horoz gibi şişinme, ağzını büzerek sözde kibarlık yapma, Yuvarlak laflarla dışarıya şirin gözükme...Kraliçe buna da madalya verir!
  • hursit dilaver 29.12.2023 15:58
    DEMle falan anlaşırsak bunlar olmaz mı demek ıstıyor..arzı mevudu da zaten otururur görüşürüz..medeni laık sekularıstıksıyonerıst insanlarız. yolumuz zaten LOZANnın çızdığı yol..fazla elleşmeyin.AKPde zaten başkanın yapacağını kendi yapıyor. ve seçimi illa egrem başkana verdirecek..ne güzel..
Daha fazla yorum görüntüle