Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Galata'da düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" etkinliğine katılan vatandaşlara ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a nefret kustu. Enginyurt, Bayraktar'ın İHA ve SİHA'larla 'başka ülkelere saldırdığını' öne sürüp, "Gazze'ye neden İHA gönderemiyor" diye sordu.

İstanbul'da yeni yılın ilk gününün sabahında 308 STK'nin öncülüğünde 250 bin kişinin katılımıyla Galata Köprüsü'nde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" etkinliği düzenlendi.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Eminönü Yeni Camii, Sultanahmet Camii ve Süleymaniye Camisi'nde buluşan vatandaşlar, kılınan sabah namazının ardından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerler ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua etti.

Yürüyüşe katılan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, muhalefet temsilcileri tarafından hedef gösterildi.

CEMAL ENGİNYURT NEFRET KUSTU: SİHA'LARLA HER YERE SALDIRIYOR

CHP tarafından fonlanan Halk TV canlı yayınında konuşan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Bayraktar'ın İHA ve SİHA'larla 'başka ülkelere saldırdığını' öne sürüp, "Gazze'ye neden İHA gönderemiyor" diye sordu.

Yürüyüşe katılanları Mustafa Kemal Atatürk'e düşman olmakla itham eden Enginyurt, "Pankartları açtılar; yeri, göğü yıktılar. Pekala ne oldu? AKINCI'nız ANKA’nız var; İHA’nız, SİHA’nız var Selçuk Bayraktar'ınız var. dünyayı fetheden büyük icatları olan her yere saldıran Bayraktar'ınız var. Gidemiyor mu Gazze’ye gönderemiyorlar mi? Selçuk enişte ne oldu İHA’ların, SİHA’ların fitilleri mi bozuldu? Niye göndermiyorsun Selçuk enişte?" ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR'DAN GAZZE'YE 280 MİLYON LİRALIK YARDIM

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, terör devleti İsrail'in saldırılarının ilk günlerinde, "Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 157 Yorum Var
  • Veysel 07.01.2024 09:59
    Boş konuşuyorsunuz
  • Sabri kansızoğlu 04.01.2024 23:59
    Senin türkiyeye verebileceğin zerre bir hizmet olamaz, boş pil gibisin, sen kim bayraktar kim.
  • Cemil 03.01.2024 19:28
    iha da sihada selçuk bayraktarda bizim müslüman türküz biz sen kimin cocuğusun güzellik enginyurt bizim gururduyduklarimiz senin niye zoruna gidiyor selanik çocuklari
  • Misafir 03.01.2024 13:26
    CHP YE İÇİNDEN operasyon çekiliyor chp düşmanını içinde arasın
  • Misafir 03.01.2024 13:25
    CHP YE YİNE operasyon çekiliyor CHP dinamitleniyor ama millet bunun farkında
Daha fazla yorum görüntüle