CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Anadolu liselerinin sonradan imam hatibe çevrildiğini iddia ederek "20 yaşındaki bir genç Anadolu Lisesi yerine İmam Hatip'ten mezun oldu. Bu büyük bir travma." dedi.

"Behzat Ç." karakteriyle bilinen sanatçı Beşikçioğlu, aday tanıtım toplantısı kapsamında CHP'nin Bülent Ecevit Siyaset Okulu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İLK TOPLANTIDA 28 ŞUBAT ZİHNİYETİNİ GÖSTERDİ

Adaylığının açıklandığı toplantıda açıkça 28 Şubat zihniyetini ortaya döken Beşikçioğlu  Anadolu liselerinin sonradan imam hatibe çevrildiğini iddia ederek  "20 yaşındaki bir genç Anadolu Lisesi yerine İmam Hatip'ten mezun oldu. Bu büyük bir travma." dedi.

"KUŞAKLAR SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE YOK EDİLİYOR"

Beşikçioğlu, devletin İmam Hatip okullarına izin vermesi ve halkın İmam Hatiplere olan teveccühünü ise "Kuşakların sistemli bir şekilde yok edilmesi" şeklinde youmladı.

"ETİMESGUT'U KAZANACAĞIZ"

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara'daki ilçelerde partilerinin belediye başkan adaylarının yavaş yavaş belirlendiğini ifade ederek, "Büyük ilçelerimizden ve bu seçim döneminin, kazanmaya yakın olduğumuz, hatta verilere göre kazanacağımız gözüken ilçelerden bir tanesi Etimesgut. Biz Sayın Beşikçioğlu'nun ya da Behzat Ç'nin, ben sık sık karıştırıyorum. Bazen 'Behzat' diyesim geliyor. Behzat Ç'nin Etimesgut'a çok yakışacağına yürekten inanıyoruz." şeklinde konuştu.

YAVAŞ: BİZE KAYBETTİRİR

Beşikçioğlu‘nun adaylığı Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş tarafından kabul görmediği ve tartışmalara sebep olduğu konuşulmuştu. Yavaş’ın “Etimesgut milliyetçi kesimin yaşadığı bölge. Solcu bir aday bize oy kaybettirir. Büyükşehir tehlikeye girer” açıklamalarını yaptığı külis bilgileri arasında yer almıştı.

 

Yorumlar 534 Yorum Var
  • kafayeridemi 14.01.2024 17:01
    CHP ye baş vuranı geri çevirmiyolar gel sen seni burda biyere yerleştiriz hele böyle medyatik ben bu adamı filmlerinde eksik etmedikleri sahnelerle kimleri temsilen oraya yerleştiriliyor ve hangi kafayla konuşuyor ortada bide bazı tellerede dokunursa hah tamamsın demek oluyor
  • mahmut 14.01.2024 13:32
    20 yaşındaki genç 10 yıl önce 8 yaşındaymış
  • Kamil 14.01.2024 09:26
    Hep traş hep traş zeka bukadar
  • Gül 13.01.2024 23:59
    Röportaj vermeden önce bir kan testi yapsalar iyi idi bu zat ne içmiş acaba şaşırdırdıkmı hayır adı chp?
  • Skut 13.01.2024 21:58
    Devlet belediye başkan adayları için şartlar belirlemeli. Psikolojik fiziksel, siyasal yeterlilik, bağımlılık testi. Çevre mühendisliği, benzeri eğitim mezunları daha verimli olabilir.
Daha fazla yorum görüntüle