Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyor. 31 Mart'ta yapılacak seçimler için çalışmalarını hızlandıran Murat Kurum, bir basın mensubunun yönelttiği " Ekrem İmamoğlu'nun sizin için söylediklerine ne cevap vermek isterseniz" sorusuna "Biz polemikler içerisinde olmayacağız. Yani, Ekrem Bey şöyle dedi, Ekrem Bey böyle yaptı. İşte efendim siyasi senaryolar veya işte ajanslar üzerinden kurulan senaryolar üzerinden biz konunun içinde olmayacağız. Yani onların dümenine su taşımayacağız. Bu konu İstanbulluların meselesi değil öncelikle bunu söyleyeyim yani İstanbulluların böyle bir derdi yok. İstanbulluların böyle bir sorunu yok." diyerek cevap verdi. 

"BÜYÜKELÇİ İLE DEĞİL CUMHURBAŞKANIMIZ İLE GÖRÜŞÜYORUM"

Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Murat Kurum'un görüşmesini eleştirmişti. Kurum bu eleştirilere, daha önce İstanbul karla mücadele ederken, Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi ile birlikte yemek yemesine gönderme yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Ben, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızla konuşurum istişare eder, görüşürüm, fikir alışverişinde bulunurum ve bununla da az önce de söylediğim gibi iftihar ederim. Tabi bize bunu söyleyenlerin kiminle konuştuğunu milletimiz çok iyi biliyor." 

"Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmeyip de yabancı büyükelçilerle mi görüşeceğiz? Dış mihraklarla burada bu manada ülkemiz geleceği adına, vatandaşımız adına, onların yaptığı gibi sufle aldıkları yerlerle mi görüşeceğiz? Biz temsilcisiyle, cumhurun temsilcisiyle görüşmeye devam edeceğiz. Onlar bırakın yabancı büyükelçilerle görüşmeye devam etsinler. Onlar sufle aldığı yerlerle görüşmeye devam etsinler. Biz İstanbul'a odaklanacağız. İstanbul'un meselelerine odaklanacağız ve siyasi senaryolar üzerinden, ajanslarda kurulan tezgahların ortağı olmayacağız. Bu tezgahlara düşmeyeceğiz. Yani, istedikleri çalışmaları yapsınlar. Biz sokaktayız, milletin sorunlarıyla iç içeyiz. Milletin dertleriyle dertleniyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Mevlüt AYKILIÇ 17.01.2024 16:16
    Metro da asansörler gacur, gucur….Asansörler bozuk…
  • Emre Göktürk 17.01.2024 11:29
    hizmet isteyen İstanbul kesinlikle murat kurum demeli artik. soyatiralara, laf cambazlarina, zamcilara, hizmet yerine laklak yapanlara oy yok. hic birşey güzel olmadi ekocan. sen de teneke çıktın. bu vatandaş "acaba chp İstanbul'u yönetebilir mi?" diye denedi ama boş . size ülke falan teslim edilmez.
  • İbrahim 17.01.2024 11:06
    Emekliler kime verirse o kazanır
  • Bayram 17.01.2024 09:42
    İstanbullu hizmet istiyorsa Murat Kuruma,yalan algı tiyatroyla yönetilmek istiyorsa eko ya oy verecek bu kadar
  • Kapakcı şakir 17.01.2024 08:58
    Vurdu gol oldu
Daha fazla yorum görüntüle