Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne ziyarette bulundu. Kurum, sosyal tesiste yemek yiyen hakemlerle sohbet edip, Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatının tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını belirtti. Mevcut yönetimin, spor salonu inşaatını engellemeye çalıştığını, fakat kendilerinin durmayıp projeyi bitirmek üzere olduklarını dile getiren Kurum, "İstanbul'a uluslararası turnuvaların yapılacağı çok güzel bir basketbol tesisini kazandıracağız. İstanbul bir olimpiyat şehri olacak. Her mahallesinde spor yapılacak. Sizin gibi kıymetli hakemlerimiz, sporcularımız gençlerimizi yetiştirecek. Çok daha sağlıklı bir gençliği oralarda yetiştirmiş olacağız" diye konuştu. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Kurum, tesise gelenlere limonata ikram etti.

Kurum, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bahçelievler Belediyesi Kuleli Sosyal Tesisleri’ne çat kapı bir ziyaret… İstanbul’da her an her yerde karşınıza çıkabilirim" paylaşımını yaptı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Bülent 22.01.2024 16:26
    ALLAH muvaffak eylesin. İslam yurduna Müslüman başkan şart.
  • ali 22.01.2024 15:26
    Halkın seçim zamanı hatırlanması biraz aldatıcı oluyor. Güvan kaybı...
  • Koylüokur 22.01.2024 15:03
    Geliyor! Fatih'in torunu geliyor. İnşaallah. Emekliyim oyum ak Parti'ye. Biz bu vatanı bit pazarından satın almadık. Erdoğan dinsizlerle savaştı, dini istismar eden fetöyle savaştı, batıyla savaştı " şapka mı alır giderim" demedi. BU GÜN UZAYDA BİR TÜRK VAR , YOLLARDA TOGG, SEMADA KIZILELMA,ANKA, UZAYDA YERLİ VE MİLLİ BİR TÜRKSAT VAR .
  • VATANDAŞ HALİ 22.01.2024 14:48
    kurumun ayagına çalışan AKPLİLERE DİKKAT EDİN AK PARTİLİLERE DEMİYORUM ilçe yönetimlerindeki akplilerden bahsediyorum .sırf oy kaybedilsindiye vatandaşı aşağalayan dışlayanlardan bahsediyorum .UYANIK OL CUMHUR İİTFAKI UYANIK
  • vatandaş 22.01.2024 14:28
    Maşallah, Barekallah..
Daha fazla yorum görüntüle