Haber7

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Sözcü TV'de katıldığı bir yayında AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edilen Hamza Dağ'ı hedef aldı.

Canlı yayında Hamza Dağ ile ilgili yorum yapan Zeyrek "30 yıldır gazetecilik yapıyorum ve siyaseti takip ediyorum. Binali Yıldırım'ın başaramadığını, Nihat Zeybekci'nin başaramadığını Hamza Dağ mı yapacak? Ben iddia ediyorum Hamza Dağ'la çıkalım Karşıyaka'da Konak'da bir yürüyelim. Ama etrafında hiç koruma falan olmasın vatandaş gibi yürüyelim. Kaç kişi tanır? 'Sen AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayısın' diye..." diye konuştu.

AK PARTİ'DEN CEVAP: SÖZCÜ TV'NİN ADI DUYULSUN DİYE...

Zeyrek'in sözlerine AK Parti'den cevap gecikmedi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Sözcü TV'nin adının duyulması için hamle yapan Deniz Zeyrek'in Hamza Dağ'a gönderdiği yayın teklifini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ayvalı, Dağ'ın Zeyrek ismini duyunca umursamadığını ve teklifi geri çevirdiğini söyledi.

 

AK Partili Ayvalı şu ifadelerde bulundu:

"Sözcü TV’nin ilk yayın zamanları…

Deniz Zeyrek 'Kanalın adını duyurmak istiyoruz. Hamza Başkan bize konuk olur mu?' diye sormuştu.

Hamza başkana ilettim, Deniz Zeyrek ismini duyunca umursamadı.

Ben de “Deniz Zeyrek verilere göre değil duygularına göre gazetecilik yapar, şimdi sizi yersiz hedefe koyar” demiştim. “Ne yaparsa yapsın” demiş yine umursamamıştı.

Bugün Hamza Dağ hala umursamıyor. Ama Deniz Zeyrek öngörüldüğü gibi doğasının gereğini yapıyor.

Hamza Dağ ile Konak ve Karşıyaka’da gezebilmek için onu tahrik etme çabasına gerek yok. Programlar halka açık, etkileşim ortada. :)"

Yorumlar 20 Yorum Var
  • M.guler 27.01.2024 01:29
    Kaz kafalı hani seçimi kvırtanoğlu kazanıyordu.Seni kim tanıyor zübük.
  • YILMAZ 27.01.2024 00:45
    Aslında Deniz ZEYREK, Değilde soyadı ZEVZEK olması lazım. Daha güzel yakışır. İzmir'e 5 yıldır ne yapıldı ZEVZEK SÖZDE gazetecilik yapıyor güya.....
  • Haldun köşk 26.01.2024 09:58
    Gazeteciliğinin 22 yılı ızdırap çekerek geçince geldiği noktaya bakarsak normal reis bunlara bir gömlek büyük geldi yutamadılar
  • Uyarıcı 26.01.2024 09:02
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
  • Recep 26.01.2024 08:50
    Bence,izmir'e aday koymaya hiç gerek yok.%70 koli basılı su içmeye devam etsin .Onlara mustehak.zeyrek denen şahsada mustehak.yalniz%30'a yazık oluyor.
Daha fazla yorum görüntüle