İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz demli kafalarla da beraber değiliz, olmayacağız." dedi.

Akşener, Erzurum'daki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin aday tanıtım programında, adaylarını kamuoyuna takdim etmek için bir araya geldiklerini söyledi.

AKŞENER'DEN 3. YOL VURGUSU: NE DEM'Lİ KAFALARLA NE DE İSVEÇ'E EVET DİYENLERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ

Yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayan Akşener, şunları kaydetti:

Akşener, seçmenin, siyasi partileri velinimet saydığını belirterek, "Muhalefetin görevi sizi duyup sesinizi iktidara duyurmak, kamuoyunda bir numaralı konu haline getirmek ve çözüm üretmektir. Sahtekarlığı, üç kağıdı ve yamuğu bitireceğiz. Biz demli kafalarla da beraber değiliz, olmayacağız. Kur'an-ı Kerim yakan ve yakılmasına müsaade eden İsveç'in, PKK'ya siyasi parti muamelesi çeken İsveç'in NATO'ya alınmasına parmak kaldıran, evet diyenlerden olmadık, olmayacağız. PKK’nın ve bugünkü uzantılarının karşısında el pençe divan duranlardan olmadık olmayacağız."

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Murat 30.01.2024 22:32
    Meral hanım aklanmak istiyorsan MHP ve ak parti lehine seçimden çekil anca temizlenirsin yoksa chp dem ittifakın senin ölene kadar yakandan düşmez
  • HACI ALİ 26.01.2024 12:57
    İmamoğlu nu "2. Fatih" ilan eden, HDP nin arka kapısı olduğu, 6 lı masanın zillet ittifakı içinde yer alırken, DEM li kafalarla birlikte "Bir oy Kemal e Bir oy Bize" Sloganını atıyorlardı. yeni mi aklın başına geldi?
  • Hamdi 26.01.2024 12:42
    2019 seçimlerinde ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP ile yapılan ittifakı vatandaş görmedi filan mı sanıyorlar? Yanlıştan dönebilmek de iyidir, devamı gelir inşallah.
  • asl 26.01.2024 12:39
    Kapı arkasından dem'lenirsiniz, size güven olmaz
  • Mustafa 26.01.2024 11:31
    Sayın Akşener Cumhurbaşkanlığı seçiminde beraber yürüdükleriniz kimdi acaba?
Daha fazla yorum görüntüle