Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir’de yaşayan Aynur ve İzzet Bıçak çiftinin Aras ile Aren isimli bebeklerinin tedavi süreci seferber olması aileyi oldukça mutlu etti.

Dağ'ın Ankara Şehir Hastenesi Başhekimi ile görüşmesinin ardından bebeklerin tedavisi hızlı bir şekilde Başkent'te yapıldı. Yapılan ameliyat ile sağlığına kavuşan bebeklerin annesi Aynur hanımın sözleri ise Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ ve ekibinin göğüsünü kabarttı.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın, İzmir'de yaşayan Aynur ve İzzet Bıçak çiftinin Aras ve Aren isimli bebeklerinin doğumundan önce yakalandıkları hastalığın Ankara'daki tedavisi için yardımcı olmasına ilişkin annenin sözleri oldukça dikkat çekti.

Cumhur İttifakı adayı Dağ'a ulaşan aile, bebeklerinin sağlık durmunu ilettti. Hamza Dağ acılı ailenin yardımına hemen koşarak Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi'ne durumu aktardı. Ertesi gün Ankara'ya davet edilen ailenin bebeklerinin ameliyatı hemen yapıldı. Operasyon sonucu sağlığına kavuşan bebekler, ailenin en büyük sevinci oldu. Anne Aynur hanımın Hamza Dağ'a olan teşekkürleri Cumhur İttifakı adayının göğsünü kabarttı.

Yorumlar 0 Yorum Var