DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir araya geldiği DİSK'in 17. Genel Kurulu, ilginç anlara sahne oldu. DİSK'in 17. Genel Kurulu'na, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldı. DEM Parti ile yerel seçim öncesi ittifak arayışında olan CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel, Temelli ile salonda yan yana oturdu. Bazı slayt gösterilerinin ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu salonda, Sezai Temelli'nin eşlik etmemesi dikkati çekti.

CHP'nin ittifak yapmak istediği ortağı İstiklal Marşı'nı söylemedi. Sezai Temelli, açılış konuşmaları öncesi okunan İstiklal Marşı'na eşlik etmedi. Özel'in yanında yer alan Temelli, İstiklal Marşı bitene kadar ağzını dahi oynatmadı. Özellikle İstanbul için DEM'le ittifak yapmanın derdinde olan Özel, İstiklal Marşı'nın ardından salondaki konuşmaları yine Temelli ile beraber takip etti. Aynı şekilde salonda Özel'in yanında yer alan diğer katılımcıların da İstiklal Marşı'na eşlik etmediği görüldü.

Sloganlara da sessiz kaldı

Yapılan konuşmalarda Filistin ve Ukrayna'da yaşananlara değinilmesinin ardından salonda, "yaşasın hakların demokratik kardeşliği" sloganı atıldı. O anlarda da yine Özel'in sessiz kaldığı ve sadece dönüp baktığı görüldü.

 

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Muammer 13.02.2024 17:07
    Özgür Özel beni yanılttı.
  • DEMCOLİK 09.02.2024 23:14
    50 Yıldır ülkemizin kanını emen enerjisini çalan bu hak gaspçılarıyla ne gibi bir gelecek planlıyorsanız bilin ki en büyük Cumhuriyet düşmanı sizsiniz. Reis giderse bu ruhsuzlar sizi bayrak diye asar. Millet yetkiyi verdikçe devlet iradesinin arkasında olmalısınız..İstiklal Marşımızı okuyamayandan ülkeye fayda olmaz
  • Canım Türkiyem 09.02.2024 22:53
    Milli marşımızı okumayan her kimse devletten aldığı maaş cezası ile birlikte anında kesilmeli ayrıca bunlar hemen vatandaşlıktan çıkarılmalı. Yazıktır, artık yeter hem devletten yüksek bir maaş al, hem de tekme vur. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Maalesef.... ALLAHÜEKBER
  • Onkon 09.02.2024 22:00
    Bitirdiniz chp yi patates Atatürkçüleri
  • BOZOK 09.02.2024 21:55
    Yanında duran utansın.
Daha fazla yorum görüntüle