AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın, Kanarya Mahallesi’ndeki bir dernek ziyareti sırasında kimliği belirsiz şahıslar tarafından düzenlenen silahlı saldırının yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracın kapüşonlu bir kişiyi sokaktan aldığı görüldü. Öte yandan şahsın eline uzun namlulu silah aldığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Kanarya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın bir dernek ziyareti sırasında, beyaz bir araçla olayla yerine gelen kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Olayda 32 yaşındaki Ebru G.D. isimli kadın ağır yaralanırken, saldırganlar ise kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüphelilerin saldırı öncesine ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

SALDIRI ÖNCESİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan o anlarda, plakasız Nissan markalı bir aracın birkaç sokak yukarıda beklediği görüldü. Görüntülere aracın kapüşonlu bir kişiyi sokaktan aldığı ve şüpheli şahsın eline uzun namlulu silahı aldığı anlar da yansıdı.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

PANİK ANLARI DA KAMERADA

Görüntülerde çevrede bulunanların silahlı saldırı sırasında kaçtığı ve bir çocuğun eğilerek arabaların arasında kaçarak uzaklaştığı anlar görülüyor.

 
Yorumlar 19 Yorum Var
  • ALLAH dostu 11.02.2024 15:20
    Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
  • v.kebirli 11.02.2024 14:04
    olacak gibi değil trafiğin bu kadar sıkışık olduğu yerde adamlar ne kadar rahat saldırıp kaçabiliyorlar. destek aldığı her türlü yerler var bu açık.ikitidar olduk fakat bu kadar senedir malesef muktedir olamadık olacak gibi de değiliz üzülüyorum.
  • ADANALI 3HİLAL 11.02.2024 11:50
    İDAAAAAM İDAM ŞART BUNU KAFANIZA SOKUN ARTIK ANLAMAYACAK KADAR AKILSIZMISINIZ. bunca öldürme yaralama gasp NEDEN ARTIYOR CEZA OLMADIĞINDAN.
  • 1071 11.02.2024 10:00
    Alçaklara hainlere işbirlikçilere idam istiyoruz.
  • Burhan Uysal 11.02.2024 09:57
    pkk şehir yapılanması kck, dhkp-c, mlkp... terör örgütü üyelerinin dikkat çekmemek için pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem ortağı CHPkk binalarında saklandığı iddiası kesinlikle araştırılmalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle