Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer AKINCI TİHA'ların  Azerbaycan semalarında uçurulması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güçlüer, "Türkiye dünyada İHA sayısı bakımından üçüncü sırada. Türkiye Rusya'yı geçmiş durumda." dedi.  Azerbaycan seçimlerinin bir gün sonrasında AKINCI TİHA'ların uçurulmasının bir anlamı olduğunu söyleyen Güçlüer, "Ermenistan silahlandırılıyor.Erivan, uluslararası güçleri Karabağ'a getirmek istiyor." dedi. Güçlüer ayrıca, "Bu silahlarda büyük bir caydırcılık sağlıyor" ifadelerini kullandı.

 

Yavuz SELVİ-Haber7

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Allah dostuna cevap 14.02.2024 06:02
    Ayrıca Allah'ın adaletini sen acaba kaldırabilecek misin.? Çok iddialı konuşuyorsun. Allah müddeiyi iddiasıyla sınarmış. Dikkat et yanarsın. Allah tabi ki Adalatlidir. Âmennâve saddaknâ fakat sen Allah'tan adaletini değil merhametini iste..
  • Allah dostuna cevap 14.02.2024 05:58
    Sevgili "ALLAH dostu" yorumcu arkadaş. Allah dostluğu öyle yorumuna yazarak olmuyor. Evet şeriat gelsin. Hepimiz isteriz. Ve fakat şeriat geldikten sonra da kaçacak delik aratmasın Allah. Yaşamında şeriatın her bir kuralını en ince ayrıntısına kadar yaşıyor musun kendin ilk önce onun bir muhasebesini yap. Sonra yaşadığına kanaat getirirsen çık ortaya. Ama şeriat gelirse de kıvırma...
  • ALLAH dostu 12.02.2024 18:15
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
  • ALLAH dostu 12.02.2024 17:35
    Azerbaycan da da Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
  • dogru yol 12.02.2024 16:23
    kızılelma da vermeliyiz.
Daha fazla yorum görüntüle