Muhalefete yakınlığıyla bilinen yorumcu Ersan Şen, ana muhalefet partisinin İstanbul'un Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy ilçelerinde aday seçerken seçmeninin taleplerine karşı dayatmacı yöntem benimsediğini söyledi.

CHP'NİN ADAY SEÇİMİNDEKİ DAYATMALARINA "JAKOBEN" BENZETMESİ

Sözcü TV'de CHP'ye isyan eden Şen, "Ey siz Kadıköylüler, ey siz Beşiktaşlılar, ey siz Bakırköylüler, Cumhuriyet Halk Partisi size tepeden inme adaylar gösteriyorsa, parmakla işaret ediyorsa, Jakoben siyasi metodu devam ettiriyorsa sizde CHP’nin zoraki gösterdiği adaylara oy vermeyin kardeşim, kim hizmet edecekse ona oy verin. Önemli değil kim olup olmadığı." sözlerini sarf etti.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Kadir 13.02.2024 15:10
    Aday olarak kavun koysalar yine gidip ona oy verirler. Zihniyete oy verip medeniyet dışı yaşam sürmek bunların yaşam felsefesi. Yaşadıkları yere göre bakıp tüm ülkeyi bu durumda sanıyor cahiller. Bir de Ak Parti seçmenine cahil der bu medeniyetsiz tek dişi kalmış canavarlar
  • GERÇEK 13.02.2024 13:20
    Zaten oy vemekten vaz geçeli çok oldu eko ilk aday olduğunda ve bay kemal selosuz osmanssız yapamayıp saçmalamaya başladığından beri oyum AK partiye gidiyor
  • abdullah 23 13.02.2024 13:14
    doğru söylüyor aynen katılıyorum.mahalli idarelerde hizmete oy verilmeli partiye değil.çünkü bazı partiler tabana rağmen istenmeyen adayları aday gösteriyorlar ben mecbur değilim.mesala kırtoğluna oy yok çünkü vatandaşı hiç muhatap almıyor.
  • konuk 13.02.2024 13:00
    Bu millete arkadan iş çevirip işini baltalayanın iki yakası birararya gelmesin.
  • Mehmet Ergün 13.02.2024 12:22
    Köşeli jetonlar düşüyor, ancak akılları başlarına geliyor, iyiye işarettir
Daha fazla yorum görüntüle