Anadolu Yayıncılar Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, TV100 yayınında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Tv100 ekranlarındaki “Taksim Meydanı” programında konuşan gazeteci ve Anadolu Yayıncılar Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç’ın doğru bir aday olmadığını söyledi. 

Kılıç’ın AK Parti döneminde grup başkanvekilliği, bakanlık, milletvekilliği yaptığını anımsatan Burhan, “Milli Görüş ilkelerinin hangisini AK Parti uygulamadı ve ben bu yüzden ayrıldım diyorsunuz?” diye sordu. 

Burhan özetle şunları söyledi;

"Ben Suat Kılıç’ın Ankara için doğru bir aday olmadığını düşünüyorum çünkü siz AK Parti döneminde Grup Başkanvekilliği yaptınız, bakanlık yaptınız, milletvekilliği yapınız. Bu 20 yıl boyunca AK Parti’nin hangi politikasını eleştirdiniz? Milli Görüş ilkelerinin hangisini AK Parti uygulamadı ve ben bu yüzden ayrıldım diyorsunuz? Bunu da soruyorum." 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Yeniden 94 15.02.2024 00:40
    Meyve veren ağaç taşlanır. Suat Kılıç eğitimi,diksiyonu ve çalışkanlığı ile kendini ispat etmiş bir siyasetçidir. Gazeteci arkadaşın zoruna gitmiş anlaşılan adayın donanımlı olması.
  • amca 13.02.2024 17:10
    Gözden kaçırdığınız bir durum var beyler. Muhalefette eski AKPARTİLİ ler çoğalıyor ve her geçen gün seküler zihniyet azalıyor. Parti den ayrılıp muhalefet yapanlara o kadar da kötü gözle bakmayalım. Hamurları hainlerden değil onların. Zira biz muhalefet görmek istiyoruz karşımızda hain değil.
  • Misafir 13.02.2024 16:16
    Reisin sopası az gelmiş şimdide Ankaralılardan yemeye geliyor, sizin amaçınız pkk ya,fetöcülere destek olmaya geliyorsun bunu biz biliyoruz zavallı YRP nin başındaki zatta bu oyununuza gelmiş,Reisin attığı sopanın acısını çıkarmaya çalışan bi çaresiz zavallı
  • Mehmet Şahin 13.02.2024 15:41
    Yahu bırakın kimi aday gösteriyorlarsa göstersinler. Kendi işinize bakın.
  • bülent duman 13.02.2024 15:41
    allah razı olsun dönenlerden belediye başkanlığı bekleme.tek dertleri oyları bölmek.
Daha fazla yorum görüntüle