Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç partisini tarafından bu dönemde tekrar aday gösterilmedi. Sükrü Genç aday gösterilmemesine tepki gösterirken Haber7 Muhabiri Yavuz Selvi’ye özel açıklamalarda bulundu.

“SON GECE DE ADAY DEĞİŞTİ”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç şunları söyledi;

2009’dan başlamak istiyorum. 2009 yılında ben Önder Sav’ın bir buçuk aylık mülakatından geçtim. Ben 15 yılı değil çok uzun yılları planladım. Ve belli bir yere geldik. 

Şu an planlayıp altyapısını hazır ettiğimiz projeler var . Tüm bunların yapılması bölge insan için elzemken ve özellikle bunları yapamadan hiç konuşamadan son gece limitinde bir başka adayın açıklanması herkezi şaşkınlığa boğdu. Ve bunun gerekçesini de bilemiyorum. Benimle konuşulmadığı için de yargılamadan konuşmak istemiyorum. 

“BANA SÖYLEMEDEN BU KARARIN ÇIKMASI BENİ ŞAŞIRTTI”

Ben sevgili Ekrem kardeşimle çok iyi ilişkileri içindeyim. Toplantıları çağrılırım, giderim. 
Böyle bir durumda Sayın Ekrem başkanın “Ben Şükrü Başkanı aday olarak istemiyorum” diyebildiğine inanmıyorum. Ben onu kendim duymak isterdim. Bana söylemeden böyle bir kararın çıkması şaşkınlığa uğrattı. Bunun şaşkınlığı içerisindeyim.  

ŞÜKRÜ GENÇ’TEN BAĞIMSIZ ADAYLIK SİNYALİ 

Ben tabii ki de bu işi ölene kadar yapmayacağım. Birilerine devir edeceğim ama bu devir ettiğimiz kişiler bizim bu yapımız içerisinden yetişmeleri lazım. Düzeltilmesi ve kararın yeniden gözden geçirinmesi gerektiğini ısrarla söylüyorum. 

Ben Sarıyerli halkımla birlikte karar veririm. Sarıyer halkı bana derse ki “yürüyelim”yürürüz. “Durun” derlerse de dururuz. 
Biz verilere bakacağız.

PARTİ MECLİS ÜYESİ GÖKHAN ZEYBEK’E GÖNDERME

Ben Gökhan beyle ilgili bir şey demek istemem. Daha doğrusu üçüncü bir insan hakkında konuşmak istemem her şey ortada. Ama bu mekanizma da vardır veya yoktur onu bilemem. Sarıyer insanın herhalde akıllarına bir şeyler geliyor ki onun için söylemişlerdir. 

“BAŞKA PARTİYE GEÇMEYECEĞİM”

Şunuda söylemek isterim herhangi bir parti değişikliği yaparak bu işi orada devam ettirmek gibi bir niyetiniz yok. Halkımız o kararlılıkla o inancımızla bizi seviyor. 

Sarıyer halkı bize “yürüyün” derse yürürüz.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Berat Tan 15.02.2024 07:34
    Bağımsız aday olacak müjdesini Sarıyer halkına verecek, Sarıyer halkı seviyor.
  • uğur 15.02.2024 06:26
    Git emekliliğini yaşa be, doymadın mı daha.
  • Servet akıncı 15.02.2024 01:53
    Şükrü ihtiyar.. Bagımsız Sarıyer adaylığı sana yakışır.. Parçalayarak devam
  • ... 14.02.2024 22:35
    Bir ak partili olarak şükrü başkana sonuna kadar destek veriyorum.aday olursada yanindayim
  • meko 14.02.2024 22:12
    15 yılda ne yapmışsın anlat bakalım.
Daha fazla yorum görüntüle