Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım başlarken, CHP'de kaos bitmek bilmiyor. Eski Devlet Bakanı ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP'lilerin parti yönetimine tepki olarak 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası başlatacağını iddia etti.

Sevigen tv100 canlı yayınında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'SEN ROZET TAKMAYAN ADAMI TUTUP KULAĞINDAN PARTİDEN ATMAZSAN NASIL GENEL BAŞKANLIK YAPACAKSIN?'

"İzmir'de birtek arkadaş sadece Özgür Bey'i destekledi. Diğer 28 bütün belediye başkanları Kemal Bey'i destekledi. O tek kişiyi de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı yaptı. Bu kadar geçmişinden nefret eden, kinden nefret eden, kendi ambleminden utanan insanları Genel Başkan korumaz mı? Yukarıdaki Genel Başkan korur. O simgedir, temsildir. Sen rozet takmayan bir adamı eğer tutup kulağından partiden atmazsan nasıl genel başkanlık yapacaksın?

'81 İLDE SANDIĞA GİTMEME KAMPANYASI'

Toplumda şimdi kampanya yapıyor. Mesajlar geliyor. Oy vermeyeceğim, sandığa gitmeyeceğim diye. 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası var. Üç, beş, on kişi demişti ya Özgür Özel, şimdi ona karşılık Van'dan bir arkadaş 'Öyle üç beş kişi değiliz sandığa gitmezsek sonucu görürsünüz' diyor. Lider olmak başka bir şey.

Yorumlar 78 Yorum Var
  • Fahri özcan 20.02.2024 09:35
    Chpp zaten bu memlekete faydadan ço zarar veriyor olmasada olur bir sürü parti tarihe gömüldü oda gömülsün neolacak
  • bircihan 19.02.2024 16:25
    o beyin sağ seçmen de vardır ama sol seçmen de yoktur tuvalet terligine bile oy verirler
  • Kamil İlbey 19.02.2024 13:07
    Kamuda başörtüsü yasağı getireceğiz vaadinde bulunan CHPkk nın anlaşılan İslâm düşmanlığı bitmeyecek. Türk İslâm düşmanlarının en kısa zamanda kahr-ı perişan olmaları duasıyla Amin
  • Haktan İnan 19.02.2024 12:53
    Hatay'da depremi yaşayan biri olarak söylüyorum; CHP yıllarca kentsel dönüşümü rantsal dönüşüm safsatası ile engelleyerek Hatay'ı son depremde mezar haline dönüştürdü, işte bu sebepten aklı başında CHP li son seçimde CHP ye oy vermedi, fanatik olmayan CHP li yerel seçimde Hatay da CHP ye kesinlikle oy vermez.
  • Ömer 19.02.2024 11:56
    Saçmalamış
Daha fazla yorum görüntüle