DEM Partili Altan Tan, katıldığı canlı yayında CHP ile Kandil’in iş birliği içerisinde olduğunu söyledi.

DEM Partili Altan Tan, katıldığı bir televizyon programında Kandil ve CHP'nin iş birliğine ilişkin itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. 

Tan konuşmasında, "DEM'e hakim olan kanat Kandil'e de egemen olan kesim, yine 10 yıllık siyasetin devamından yana. Ne pahasına olursa olsun AK Parti ve Erdoğan'ı zayıflatmak... Ondan sonrasını çok hesap etmemek... Ve yine belli bir elle tutulur bir karşılık görmeden CHP'yi İstanbul özelinde İmamoğlu'nu desteklemek... İşte bunlar karşılıklı hamleler..." ifadelerini kullandı.

Katıldığı televizyon programında CHP ile DEM Parti arasındaki iş birliğini itiraf eden eski vekil Tan, şunları söyledi:

İSTANBUL'DA CHP DESTEKLENİYOR!

"DEM’e hâkim olan kanat Kandil’e de egemen olan kesim, yine 10 yıllık siyasetin devamından yana. Ne pahasına olursa olsun AK Parti ve Erdoğan’ı zayıflatmak. Ondan sonrasını çok hesap etmemek. Ve yine belli bir elle tutulur bir karşılık görmeden CHP’yi İstanbul özelinde İmamoğlu’nu desteklemek. İşte bunlar karşılıklı hamleler."

Altan Tan, tabanın baskısı sebebiyle İstanbul’da Meral Danış Beştaş’ın aday gösterildiğini ancak DEM’in 22 ilçede aday göstermediğini ifade ederek “Daha nasıl destek olacak” dedi.

CHP, İstanbul Esenyurt Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Ali Gökmen’i DEM Parti ile yaptığı pazarlık sonucu sağlık sorunlarını gerekçe göstererek geri çekmişti. 

Gökmen’in yerine DEM’in sıcak baktığı sözde “Kürdistan” çıkışlarıyla bilinen Ahmet Özer aday gösterilmişti.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • tekin 25.02.2024 21:31
    cumhuriyet halk atam su bu 6 ok dedikleri var yillarca terør hainler pkk partisi cikti bir de bunlar yillarca gizli gørev iken adamlari neler yapti kim bilir asker de fazla bir sey yapamiyorlar onun yerine yargi da hakim savcilari kullaniyolar terør hainler yardim eden destek olan kim var ise nerde ise ceza almiyor yeni belli oldu olay
  • Veli 25.02.2024 20:44
    Atatürk'ün parti yok oldu seçmen bunlara ders vermeli
  • Osman 25.02.2024 19:32
    Herkez biliyor zaten..
  • Adnan 25.02.2024 15:26
    Hala inanmayan koyun Atatürkçülere duyurulur
  • Misafirü 25.02.2024 14:52
    Yani artık geldiğimiz nokta korkunç
Daha fazla yorum görüntüle