HABER7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sarf ettiği “Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin” sözleriyle hangi odağı kast ettiği merak konusu.

Yeniden Refah Partisi'ne gönderme yaptığı iddiaları gündeme gelmesine rağmen Başkan Erdoğan, “Ben onların adını anmadım” çıkışını yaptı.

POLEMİKLE KAMPANYA YÜRÜTME PLANINA GEÇİT YOK

Konuya ilişkin Ülke TV’de değerlendirmelerde bulunan Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Erdoğan’ın beyanının esas olduğunu vurguladı. Erdoğan’ın kişisel polemiklere girmeme konusunda dikkatli hareket ettiğini belirten Acet, özellikle CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun bu yöndeki gayretine dikkat çekti.

Mehmet Acet, şunları söyledi: “İmamoğlu’nun çok ısrarlı bir şekilde tabir yerindeyse ‘mindere çekme’, polemik üretme ve bu polemiği Erdoğan’la yürütme çabası söz konusu. Ama genelde gördüğümüz Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul yönetimiyle ilgili eleştirilerini sıralarken İmamoğlu’nun ismini zikretmeden bunları yapıyor. Elbette İstanbul’daki belediyecilik, 5 yıllık performansıyla alakalı eleştirilerini dile getiriyor. Ama doğrudan ismini zikrederek, biraz da İmamoğlu’nun kendisinin de bu çabasına karşı mesafeli tutumuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isim vermeden İmamoğlu’nun ikili polemik üretme ve bu kampanyayı Erdoğan’la polemik yaparak yürütme çabalarına prim vermeden ilerliyor.”

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Vadi 27.02.2024 12:36
    ımamoglunun çapı yetmiyor Tayyip olmaya, söylediği yalanlar hep ortaya saçılıyor mitomani dedikleri türden bence insan eşinin kardeş sayısı hakkında bile doğruyu söyleyemez mi o bile yalan ama pkklı,kandil uşagı çoktan onun için İstanbula yerleşti öyle böyle seçimi alacak alamazsa ne çıkaracak ona bakmak lazım hainlik malum
  • Gurbetçi 27.02.2024 12:14
    Sen emekli değilsin
  • devlet 27.02.2024 12:06
    Sayın cumhur baskanım Futbola el atın artık insanlar bir birine girecek duruma geldi
  • yazıcı 27.02.2024 11:12
    Birinci lig takımı ile mahalle takımı maç yapmaz rahat ol alican
  • Mahmut 27.02.2024 11:00
    Yeniden refah partisi yunanlara hizmet ediyor karaktersiz babasının çizgisinden sapmistir
Daha fazla yorum görüntüle