CHP’den yeniden aday gösterilmediği için istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, vatandaşa bağırıp hakaret etti, küfürler savurdu. İlgezdi'nin sözlerine salondan da sosyal medyadan da tepki gösterildi.   

Battal İlgezdi dün Ataşehir'deki bir toplantıda konuşma gerçekleştirdi, salonda İlgezdi'nin yerine aday gösterilen Onursal Adıgüzel de bulunuyordu. İlgezdi, "Onursal başkan sen de gel yanıma" diyerek Onursal Adıgüzel'i sahneye çağırdı.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ
Adıgüzel sahneye çıkarken salondan bir vatandaş "Diğer belediye başkan adayları yok mu?" diye sordu. İlgezdi karşılık olarak "Varsa buyursun gelsinler, halka açık toplantı, herkes buraya davetli" dedi.

SUÇLAMALARI DUYUNCA ÖFKELENDİ
Vatandaş konuşmasına İlgezdi'ye "Peşkeş çekiyorsunuz, haksız yere mağdur ediyorsunuz" gibi suçlamalar yönelterek devam etti. Bu sözleri duyunca öfkesine hakim olamayan İlgezdi, "Sana kaç para verdiler lan? Hadsiz adam. Kim kime peşkeş çekti? Kim peşkeş çekiyorsa o ş....sizdir, seni buraya getiren de ş..efsizdir. Ahlaksız adam, hadsiz adam, haddini bil. Ş....siz, sen kimsin lan? Hadsiz herif. Seni kimin gönderdiğini biliyorum" diye konuştu.

GERGİNLİK TÜM SALONA YANSIDI
Bu sıralarda İlgezdi mikrofonu yuvasından söküp eline alırken salonda yuhalamaların ve alkışların yükseldiği duyuldu.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Namyelüs 28.02.2024 21:27
    Mesele,bunların peşine adam diye yola düşende.
  • muhammet beyazal 28.02.2024 21:23
    Bu toplumun hakk ettiği bir başkanlık gösterimi değil. yazık böyle anlayışa destek verenlere.
  • Misafir 28.02.2024 20:49
    Chpkk da normal
  • düşün bey 28.02.2024 20:11
    işte bunların durumu bu...bakmayın siz beyefendi gibi davrandıklarına...menfeatlerine dokununda görün kişiliklerini...mazallah ellerine hüküm geçerse acaba ne yaparlar...faşist falan derler başkalarına fakaaaat faşist ta kendileridir.
  • +ekrem+ 28.02.2024 19:48
    bu tür şeyler c h p de normal haber değeri yok insanlık dışı ne varsa c h p nin tapulu malı
Daha fazla yorum görüntüle