AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 28 Şubat postmodern darbesi ve Milli Görüş lideri merhum Necmeddin Erbakan Hoca’nın Hakk’a irtihalinin 13. sene-i devriyesi münasebetiyle yayınladığı video kaydında önemli ifadeler kullandı.

28 Şubat darbesi ile Türkiye’nin geleceğinin nasıl çalındığını somut örneklerle anlatan Akbaşoğlu, AK Parti döneminde vesayet odaklarının hükmünün sona erdirildiğini vurguladı.

Erbakan Hoca’nın önünü kesenlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da aynı tuzakları kurduğunu hatırlatan Akbaşoğlu, bu defa başaramadıklarını ifade etti. Erbakan’ın koyduğu “Yeniden Büyük Türkiye” idealinin sürdürücüsü olduklarını belirten Akbaşoğlu, Başkan Erdoğan’ın Milli Görüş zırhını bürünerek yedi düvelle mücadele ettiğini söyledi.

ERBAKAN'A YAPTIKLARINI ERDOĞAN'A DA YAPTILAR

Muhammet Emin Akbaşoğlu, şunları söyledi:

“Erbakan büyük bir ilim, fikir, siyaset ve devlet adamı olarak merhum Erbakan hocamız, aziz ve asil milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa güzel hizmetlerde bulunup dar-ı bekaya göç etmiştir. Allah kendisinden ebediyen razı olsun. 28 Şubat’ın arifesinde ebedi aleme yolcu ettiğimiz Erbakan hocamızın Yeniden Büyük Türkiye, büyük ve güçlü Türkiye idealleri çerçevesinde ortaya koyduğu büyük yatırımlara uluslararası siyonizm, emperyalizm ve onların işbirlikçileri engel olmuşlardı.

Bugün ise Allah’a çok şükür Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bütün bu projelerin hayata geçirildiğini ve çok daha büyük hizmet ve eserlerin aziz milletimizle buluşturulduğuna şahit olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

MİLLİ GÖRÜŞ ZIRHIYLA...

Erbakan’ın önünü kesenler, Erdoğan’ın da önünü kesmek istediler. Ama başaramadılar, başaramayacaklar.

Milli ve yerli politikalarımızla bir takım 28 Şubat tetikçilerinin, CHP zihniyetinin Milli Görüş gömleği ile ilgili yaklaşımlara şöyle cevap vermek isteriz ki; görmüyor musunuz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan Milli Görüş zırhını bürünmüş yedi düvelle mücadele ediyor...”

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Vahdeddin 29.02.2024 13:03
    Necmettin Erbakan ALLAH rahmet eylesin şunu söylemelim ki nedense insanlar öldükten sonra kıymetli oluyor ...
  • Gültepeli bjk 29.02.2024 12:07
    Rahmetli Erbakan Hocamız Emekli babasıydı Onuda devam ettir Reisss maaşları askeri maaş oranına getir Mart maaşlarını zamlı alalım yaşam standartı mız ayaklar altında bibak düşün bu maaşlar yeterlimi saygılar sunarım Reisss ve hükümetin
  • hacı 29.02.2024 11:11
    Hocama Allah rahmet eylesin, Cumhur başkanımızada mevlam güç kuvvet versin, Kpss 2022 puanıyla ataması yapılmayan öğretmenlerede mevlam sabır versin
  • Cemal Serbest 29.02.2024 07:47
    Hocam Ne Dediyse Doğrudur.ÖLÜMÜNE REİS.
  • Asena 29.02.2024 07:28
    Bu milletin dini namusu ve geleceğini yok etmek isteyenlerin canı gayya kuyusu olsun. onlara hakkımız zakkum olsun. Erbakan hocam ve reisimi Allah'ım merhamet etsin
Daha fazla yorum görüntüle