CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de Şirin Payzın'ın sunduğu 'gündem Özel' programına konuk oldu. Programın orta noktalarına gelindiğinde Şirin Payzın, Özel'e muhalefetle ilgili uzun bir soru sordu.

Payzın, uzun sorunun ardından Özel'in cevabını beklemeden reklama gitmek istedi. Bu durum karşısında rejiye dönerek şaşkınlığını gizleyemeyen Özel, Payzın'a tepki gösterdi.

Özgür Özel, Şirin Payzın'a bu yaptığının doğru bir hareket olmadığını söyledi.

Özel tepkisinde şunları söyledi:

Bu doğru bir şey değil, bu kadar uzun ve yorum içeren bir soru sorduktan sonra reklama gidilmez giden olacak ayrılacak olacak. Böyle soru soracaksınız daha kısa sorun cevabı alın öyle reklama gidin.

"Payzın kendi kompleksini gidermeye çalışıyor"

Ancak Payzın'ın aklının programın reytinglerinde olduğu görüldü.

Bir vatandaş, sosyal medyada Payzın'ı eleştirerek, "Kendi kompleksini gidermeye çalışıyor bunu da gücünün yettiğini zannettiği muhalefet üzerinden yapma alışkanlığını sürdürüyor, Halk TV artık böyle insanlarla çalışmayı bırakmalı, yoksa Halk onları bırakacak." dedi.

"Muhalefete sormaya devam"

Payzın ise, "Çok teşekkür ederim yorumunuz için .. Ne güzel izlemişsiniz bak yorum yapmışsınız.. Muhalefete sormaya devam ..Siz de izlemeye hep birlikte kompleks giderelim." notunu düştü.

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Almina 06.03.2024 17:26
    Ben haberi sevmem
  • Nadir 06.03.2024 12:31
    Güzel programla güzelik olsun
  • Nadir 06.03.2024 12:30
    Güzel programla güzellik olsun
  • bayram 06.03.2024 11:49
    böyle soytarı programları sürekli izleyen var mı acaba geçirilen zamana yazık git çizgi filim izle daha iyi
  • HÜSEYİN 42 06.03.2024 10:57
    Şirin Payzın hiçde şirin değilsin, işin gücün ona buna yalakalık yapmak. Muhalefetin algı moderatörlüğünden başka hiçbir numaran yok.
Daha fazla yorum görüntüle