Kandilden gelen talimatın ardından DEM Parti ve CHP'nin "Kent Uzlaşısı" adı altında yerel seçim ittifakı belediyle meclis üyeliklerine yansıdı. DEM Parti; Esenyurt, Tuzla, Eyüpsultan, Üsküdar, Kartal, Sancaktepe, Sarıyer, Beyoğlu, Maltepe ve Zeytinburnu ilçelerinde 30 meclis üyesi adayını CHP listesine yazdırdı.

23. Dönem CHP Milletvekili Çetin Soysal Haber Global canlı yayınında "Kent uzlaşısı" kavramı karşısında ne yapacağını bilmeden olaylı bir şekilde programı yarıda bırakıp stüdyoyu terk etti.

Moderatör Hilal Özdemir "Konu başlıklarını" bahane ederek yayını terk edeceğini söyleyen Soysal'a her ne kadar "Size gönderdiğimiz başlıklarda öyle ifadeler yok, isterseniz birlikte bakalım" demesine rağmen Soysal adeta kaçarcasına yayından ayrıldı.

CHP'Lİ ALİ HAYDAR FIRAT DA CANLI YAYINI TERK ETMİŞTİ

Bir hafta önce CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, Habertürk ekranındaki KJ üzerinden başlayan tartışmalar yüzünden canlı yayını terk etmişti.

Yerel seçim gündeminin konuşulduğu programda "CHP-DEM iş birliği" tam olarak ne?" KJ'si tartışmaya neden oldu. CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat KJ'ye tepki gösterdi.

“SEN KİMSİN KARDEŞİM?”

Habertürk yazarı Nasuhi Güngör, Fırat'ı KJ'ye müdahale etmekle suçlayarak "Sen kimsin" diye sordu. Fırat ise, "Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Partimi korumak zorundayım. Sen kimsin kardeşim?" sözleriyle yanıt verdi.

Tartışma sonucunda ortam gerilirken Fırat yayını terk etti ve "Yıllardır aynı şeyi tartışıyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar 75 Yorum Var
  • Ederman 07.03.2024 15:28
    Bu davranışların çözümlemesi şudur: --"Evet, biz de rahatsız durumdayız fakat izah edemiyor, itiraz da edemiyoruz. Yanlış şeyler konuşup arkadaşlarıma zarar vermektense ben susmak için burayı terk ediyorum."
  • zzzzz68 07.03.2024 01:18
    Sıkıştılarmı kacıyorlar Gerceklerden kacınılmaz.
  • Misafirr 07.03.2024 01:05
    Ergenler sınıfı terkeder. Sahne 5 çekim beleş...
  • ALLAH dostu 07.03.2024 00:56
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN RAHMETİNİ BEREKETİNİ RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU ve DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ
  • Yanlız Kurt 07.03.2024 00:26
    Yarası olan kocunur gerçekler saklanmaz er geç çıkar
Daha fazla yorum görüntüle