Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ı tehdit etti.

Burcu Köksal'ın 'Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak' sözlerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'sürçülisan' oldu diyerek düzeltmişti. 

CHP medyasının bir anda 'faşist' diyerek hedefi haline gelen Köksal'a CHP içinden de sesler yükseliyor.

Köksal'ın çıkışının ardından DEM ile İstanbul'da "kent uzlaşısı" adı altında bazı ilçelerde ittifak yapan CHP'nin eşgenel başkanı diye de görülen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert tepki geldi.

"YA KENDİNE BAŞKA BİR İŞ BULACAK YADA BAŞKA PARTI BULACAK"

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'a Bakırköy mitinginde adeta ateş püsküren İBB Başkanı İmamoğlu "Ya kendine başka bir iş bulacak yada başka parti bulacak, onu söyleyeyim." dedi.

İTTİFAK LİSTELERE YANSIDI

CHP'nin kendi listelerinden aday gösterdiği DEM Partililer arasında terörist başı Abdullah Öcalan'ın doğum gününü kutlayandan terör örgüt mensubu olmaktan tutuklanana kadar birçok skandal isim yer alıyor.

DEM Parti; Esenyurt, Tuzla, Eyüpsultan, Üsküdar, Kartal, Sancaktepe, Sarıyer, Beyoğlu, Maltepe ve Zeytinburnu ilçelerinde 30 meclis üyesi adayını CHP listesine yazdırdı. Hedef ise sayıyı 20'ye çıkarıp İBB'de DEM grubu kurmak.

Yorumlar 173 Yorum Var
  • Kürtoğlu Osman 08.03.2024 17:56
    Yaaaa adam "Koca Fatihin mezarına ayak salladı diye adama Rum dediniz"bir rahat tatil yapıp eli arkada gezemeyecekmi bırakın da bir bèş yıl daha sefasını sürsün
  • UĞUR 08.03.2024 14:17
    Belediye başkanı 100 yıllık!!! partiyi yönetiyor.
  • son durak 08.03.2024 13:58
    bütün görüşe saygılıydın da ismeklerin hepsini Niye kapattın neyi hazmrdemedin
  • Bahadır 08.03.2024 12:33
    Sen kendini ne sanıyorsun, kimsin sen parti genel başkanı değilsin bir belediye başkanı dayısın. Hadini bil..
  • Avşaroğlu 08.03.2024 02:14
    Burcu Hanım bir Orta Anadolu refleksi göstermiş. Bu hususta kendisini tebrik ediyorum. Nihayet CHP'den uyarıcı bir ses. O zaman bu sese kulak verip ülkeyi CHP-PKK ittifakına bırakmamak esastır. Seçim sonrası hukuk bu Rum çocuğunun defterini dürecektir.
Daha fazla yorum görüntüle