Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi sona erdi. Kritik görüşme sonrası Zelenskiy, Erdoğan'a, Kırım Tatarları'yla ilgili çağrıda bulundu. Zelenskiy, "O hariç hiçbir lider başaramaz" dedi.

Zelenskiy şu ifadeleri kullandı:

'HİÇBİR LİDERİN KIRIM TATARLARINI GERİ GETİREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü hep savundu. Hiçbir zaman fikrini değiştirmediği için kendisine minnettarım.

Kırım Tatarlarının çoğu esarette. Hiçbir liderin Kırım Tatarlarını geri getirebileceğini düşünmüyorum.

'ERDOĞAN BUNU YAPABİLİR'

Bugün bir liste getirdim ve kendisine ilettim. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanına inanıyorum. Kendisi bunu yapabilir.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Namyelüs 09.03.2024 08:28
    Zelenski,Türkiye'yi Rusya'ya karşı kışkırtmak peşinde.Ona bu aklı verenin arkasında Pentagon vardır,İsrail vardır.Savaş başlamadan önce Ukrayna'ya dahil olan Kırım'da ,Tatarların Kırım'a dönmesi için parmağını oynatmayan da kendisidir.
  • Nefer 09.03.2024 05:14
    Bu adi herife güvenmeyin. Bunun yanında putinede güvenmeyin...
  • Mehmedim 09.03.2024 05:10
    Amerikan finosu olmak İçin gönüllü olan ve ülkesini göz göre göre batıran palyaço Zelenski , battığı batakta (ABD nin dolduruşuna gelip de ayazda kalmasının) kurtulmaya çalışıyor, ama kolay değil. Önünde sonunda Putin ile anlaşmak zorunda kalacaktır.
  • Selçuk 09.03.2024 04:17
    Biz oyunumuzu kurduk oyun tıkır tıkır işliyor dünya savaşının resmî olarak başlamasına zaman azaldı bu süreç başlamadan Türkiye pahtlar oluşturuyor dünya savaşı başladığında eğer komşu ülkeler Türkiye’yle hareket ederlerse 100 yıl huzur içinde yaşarlar etmezlerse vay hallerine.
  • Emeklidur 09.03.2024 02:39
    Sen daha dünkü çocuksun.Erdoğan gibi bir ustayı oyuna mı getireceksin.Şaklabanlık yapma.
Daha fazla yorum görüntüle