DEM Parti’nin İBB Eş Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, 'PYD dünyada hiçbir yerde terör örgütü olarak görülmüyor. Bir tek Türkiye ve Katar terör örgütü olarak görüyor.' dedi.

 

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek kritik yerel seçimlere hazırlanıyor. Milyonlarca seçmen, belediye başkanlarından ilçe meclis üyelerine kadar yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gidecek.

Muhalefet partilerinde de ittifak süreci devam ediyor.

CHP ve terör örgütü PKK'nın sözcüsü DEM Parti arasındaki 'kent uzlaşısı' adı altında yapılan ittifak, İstanbul seçimleri açısından gündemdeki yerini koruyor.

CHP’nin ortağı konumundaki DEM Parti'den ise terörü ve terör örgütlerini aklayan açıklamalar geliyor.

"BİR TEK TÜRKİYE TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRÜYOR"

PYD'nin terör örgütü olmadığı savunan Beştaş, "PYD dünyada hiçbir yerde terör örgütü olarak görülmüyor. Bir tek Türkiye ve Katar terör örgütü olarak görüyor. Türkiye'de böyle bir niteleme yapıldı" dedi.

TERÖRİSTBAŞINA ÖVGÜLER DİZMİŞTİ

Meral Danış Beştaş, TBMM'de teröristbaşı Abdullah Öcalan'a güzellemeler yapmıştı. Skandal ifadeler sarf eden Beştaş, "Sayın Öcalan'a 'Sayın Öcalan' diyoruz çünkü milyonlarca Kürt halkının 'irademdir' dediği bir siyasi liderdir. Sayın Öcalan dünyaca ünlü yazarların da dediği gibi, büyük bir yazar ve düşünürdür" şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • hakim 09.03.2024 15:06
    seref hayiset sahini müslüman kim varsa terör den uzak dirsun 6li ve dem den
  • Kızıl Elma 09.03.2024 14:32
    Suç sizin gibi vatan hainlerinin değil, suç vatan hainlerine oy veren ve besleyenlerin....maalesef.. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor... Dağı taşı boş yere bombalıyoruz. Yetkililer nerede? Yazık yazık...
  • Sami 09.03.2024 13:51
    Ölen türk ve Müslüman olunca dünya görmez bu ilk değil sonda olmayacak kim ne yi nasıl görüyorsa görsün bizim için bayrağa,vatana,dine, toprağa, insanımıza kin besleyen herkez düşmanımız olacak .
  • Kamil Toz 09.03.2024 13:32
    Goz gore gore, geliyor gelmekte olan... hem CHP hem DEM hem AYM kaptilmali...aslinda vatana ve millte ihanet ve delalet icinde olan her yapi!
  • Gerçekler 09.03.2024 13:29
    İngiltere, sosyal medya paylaşımlarında sırf DEAŞ'ı övdü diye genç bir kızı vatandaşlıktan çıkartıp sınır dışı etti, ama aynı Avrupa sana diyorki sen pkk'lı teröristleri idam etmeyeceksin, onlara parti kurduracaksın, meclisine sokup maaş vereceksin. İşte sen AB'li olacağım diye tüm benliğinden(İslam) vazgeçersen kafirin oyuncağı olursun.
Daha fazla yorum görüntüle