Başarı kriteri olarak CHP'yi iktidar yapmayı gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk genel seçimlerde bunu başaramazsa kongreyi toplayıp kendisinin de aday olmayacağını söyledi.

 

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin önündeki ilk genel seçimleri işaret eden Özel, CHP'nin iktidar olamaması durumunda görevde 1 gün bile kalmayacağının sözünü verdi.

"CHP'yi iktidar yapamazsam kongreyi toplarım kendim de aday olmam"

Özel şöyle konuştu:

Ben nisan ayının son haftası okula tayin omuş öğretmen gibiyim. Öğrenciler haziranda karne alacak 'bu çocuklar okumazsa...' Biz de okutmaya uğraşıyoruz. İnşallah okur. Okumazsa nede okumadı onu konuşuruz.

Ama benimle ilgili başarı kriteri şu: Ben önümüzde yapılacak genel seçimlerde partiyi iktidar yapacağım. Yapmazsam 1 gün görevde duramam. Olağanüstü kongreyi toplarım, kendim de aday olmam.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • MSELİM 09.03.2024 15:50
    özgürcüğüm senin ömrün 1 nisana kadar tadını çıkar senden zaten lider olmaz
  • misafir 09.03.2024 15:28
    Bu sözü ilk söyleyen sen değilsin sonda olmayacaksın. Ama hepside sözünü yediler, tükürdüklerini yaladılar. Yani hiçbiriniz sözünü tutmadınız. Hepiniz yalan söylediniz.
  • medo 09.03.2024 13:40
    Size de bir şey demiyoruz. Esas olarak olayları aklında tartıp, doğruyla yanlışı, gerçekle yalanı algıyı, yapılanla yalan vaatleri anlayamayan kavrayamayan. Yapılan onca hizmete nankörlük eden, sefil ahmakların şerrinden Allah (C.C.) ümmeti korusun. Yoksa memleketin uçurumdan atmaları içten bile değil.
  • 1878 09.03.2024 13:24
    Önümüzdeki genel seçim diyor, 4 yılı garanti buradayım yersen. sen önce 1 Nisan da neler olacak ondan haber ver.
  • Fatih 09.03.2024 13:21
    Halefi kemal de bu lafı çok söylerdi ama 15 yıl koltuğa yapıştı kaldı. Sen onu da beceremezsin eş başkan özgür.
Daha fazla yorum görüntüle