Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala sokağın nabzı tutulmaya devam ediyor. Sokak röportajı sırasında kendisine "AK Parti'ye mi oy vereceksiniz" diye sorulan CHP'li bir vatandaşın cevabı sosyal medyada gündem oldu.

'CEMİL TUGAY'LA İLGİLİ BİLGİM YOK'

CHP'nin İzmir adayını tanımadan oy vereceğini söyleyen vatandaş, "Cemil Tugay'la ilgili bilgim yok. Yanlış bir şey söylemeyeyim.

'İKTİDARDA OLAN HİÇBİR CHP'NİN ADAYINDAN MEMNUN DEĞİLİZ'

Yıllardır CHP'liyiz, Atatürk'çüyüz onun da öncesinde. Atatürk'ün partisi olduğu için oy veriyoruz. Ama iktidarda olan hiçbir CHP'nin adayından memnuz değiliz. Sadece Atatürk'ün partisi olduğu için." dedi.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Ts61 10.03.2024 15:16
    Ne Atatürkmüş Arkadaş chp paso hain dolsada atatürkün partisi diye yine oy verecek ..yuh
  • Galip 10.03.2024 13:24
    Alllahım bir izmirli olarak yalvarırım kurtar bizi bu chp lilerden
  • İlker 10.03.2024 12:43
    Kurduğu partiye mi oy vermeli kurduğu Cumhuriyet'e mi sahip çıkmalı, dediği gidi çalışıp övünmelimiyiz, yoksa heykel yapıp tapınmalımıyız, istikbal göklerde gereği göklerin sahibimi olmalı yoksa temel atmama töreni mi yapmalı, türkiye milleti çalışkandır zekidir, gereği calışkan olup kafsyı mı kullanmalı yoksa chp deyip ot gibi oy mu kullanmalıyız.
  • Orhan 24 10.03.2024 12:30
    Onlar tıpış tıpış gidip oy vermeye alışmış bir kitle. Ama koyun başkaları.
  • Vatandaş 10.03.2024 12:27
    Cahilin önde gideni bunlar cahil olmasa zeka geriliği olmasa tuvalet terliğine oy vermez İzmir de yaşlı bir bayan odunu koysalar biz yine chp ye veririz biz chp liyiz diyor bunlar normal bir kişilik değil yobaz geri kafalı yalnız parti değiştirme sağ kesimde var yüz senedir aynı partide biz soğan patates peşine düştük
Daha fazla yorum görüntüle