AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen programla 1000 kadar farklı siyasi parti mensupları AK Parti'ye katıldı.  AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Zafer Sırakaya ile Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile Kabaktepe tarafından partiye yeni katılan üyelere rozet takıldı.Tören sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktape Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'nin sorularını yanıtladı.

1000 KİŞİ AK PARTİ'YE KATILDI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktape şunları söyledi:

Öncelikle tüm farklı siyasi partilerden bugün AK Partimize katılan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İstanbul'a dair bir sevdamız var. Türkiye Yüzyılı şehirlerine hazırlayalım diyoruz. Bu süreç içerisinde hep birlikte 16 milyon İstanbulluyla İstanbul'u geleceğe hazırlayacak seçim sürecinde farklı siyasi partilerden yaklaşık bin kardeşimiz geldiler, katıldılar, bize güç verdiler. Dolayısıyla biz milletimizin tamamını kucaklayarak ötekileştirmeden hep birlikte İstanbul yarışında ipi 31 Mart'ta göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Yeniden eser ve hizmet belediyeciliğinin başlayacağını İstanbul'un sönen yıldızını yeniden parlatacağımıza olan inancımıza bugün sahip çıktılar, geldiler. Her birine teşekkür ediyoruz. AK Partimiz bugüne kadar olduğu gibi milletimizle güçlenmeye, milletimizle daha iyi günlere gitmeye, milletimizle beraber hareket etmeye devam edecek. Dolayısıyla kapımız da gönlümüz de, kalbimiz de tüm kardeşlerimize açık beraber Türkiye Yüzyılı'nı inşa edelim. Türkiye Yüzyılı şehirlerini inşa edelim diye 31 Mart hedefine doğru birlikte yürüyoruz. Tekrar hoş geldiler, sefa geldiler diyorum. 

"EKREM BEY'İN RAKAMLARI SÜREKLİ DEĞİŞİYOR"


Şimdi Ekrem Bey'in açıkladığı rakamlar ya da kurumlarının açıkladığı rakamlar her gün birbirinden farklı. Bir ara yanılmıyorsam 13 diyorlardı. Sonra 40 dediler. Bugün de 60 demişler. Onu da şimdi sizden ben öğrenmiş oldum. Şimdi 2019 sonra açılan metro kilometre ne kadar?Ayrı bir soru. Ekrem Bey bunun ne kadarını yaptığı ayrı bir soru. 

Evet bizim bıraktığımız açılmamış kilometreleri hesap ettiği zaman 40'a varan bir şey var ama kendisinin döneminde yaptığı 8.1 kilometre var. Bu açık. Biliniyor. Yani kendisine de soru sorulduğunda başlattığın metro inşaatı var mı? Diye rahmetli Kadir abinin şantiyelerde fotoğrafının olduğu, başlattığı, hatta test sürüşünün bir aşamasına gelen metroları 'ben yaptım' diyor. 
Yani kendi kendini dünyada en iyisi tekzip eden bir belediye başkanıyla karşı karşıyayız. Kendi verdiği rakamlarının kendisini yalanladığı bir süreç içerisindeyiz. Dolayısıyla gerçek ortadadır. AK Parti bizim bıraktığımızın üzerine kendisinin eklediği kilometreden bahsediyoruz. 2019-2024 arasında toplam açılan 40 olabilir. Ama bunun 32'sini zaten AK Parti bırakmış size. Hazır. Geri kalan 8'ini tamamlamışsınız.

 Ve ben açtım dediğiniz metroların hiçbirinin temelini de inşaatını da siz başlatmamışsınız. Tarihe, vesikalara, bilgilere ve belgelere bu kadar saygısızlık olmaz. Milletimiz bir manada bu yalan  atmosferiyle, algı atmosferiyle oluşan şeyin zaten farkında elinin tersiyle de bunu itecek. gerçek ortada. Dediğimiz gibi. 

"MATEMATİĞİ AĞLATMASINLAR"

Ben başlattım dediği metroda Kadir Bey'in videoları ve fotoğrafları var. En azından çıkıp özür dileme yanıldım demeli. Ya kandırdım demeli ya yalan konuştum demeli. Bu üç seçenekten biri var. 65,45,8,tartışması da onların bu yaklaşımından kaynaklanıyor. Soru net. Kendinizin başlayıp bugüne kadar bitirdiği kaç kilometre var? Bu yıl içerisinde açılan değil. Biz bırakmışız. Diyelim li AliBeyköy-Eminönü tramvay hattı. Orada on dört durak yanılmıyorsam on ikisini biz yapmışız. İkisini Ekrem Bey tamamlamış. İkisi tamam. Ama on dördünü yapmadınız. Kilometreyi hesap ederken iki tane durağı hesap edeceksiniz. On dördünü hesap etmeyeceksiniz.  Matematiği ağlatmasınlar. 

 

 

 

Yorumlar 19 Yorum Var
  • nurı belcıka 11.03.2024 03:04
    bu adama nasıl ınanıyorlar pes
  • Bilal/Karabük 10.03.2024 23:04
    ABD gasp ve hırsızlıkla karnını doyuran bir devlet = CHP de yalan-dolan la geçinen bir parti.....İKİ ŞEY BiR ŞEYE EŞİT İSE BU İKİ ŞEY BİRBİRİNE EŞİTTİR ....
  • SARIÇİÇEK 10.03.2024 22:13
    imamoglunbun yuları Dışarda yalan bunlar için güncel vazgeçilmez hain doysuzun...
  • Fiko 10.03.2024 21:39
    Ben yaptım diye İfade ettiği metroları Kadir bey in yaptığına dair İBB sitesinde ifade edilmesine ve Başında olduğu İBB nin sitesine rağmen Adam hiç utanmadan ve Milleti gözüne baka baka Aleni yalan söyledi. Yahu......
  • Misafir 10.03.2024 21:35
    a. ADAMIN ADI EKREM YALANOĞLU NORMAL
Daha fazla yorum görüntüle