Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, kurucuları arasında yer aldığı partiden istifa ettiğini açıklamıştı. İstifa sürecinin ardından açıklama yapan Pamukçu, Fatih Erbakan'ın yanında FETÖ'cülerin olduğunu ileri sürerek, Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı'nda yer almasına karşı olanların FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti.

İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'dan seçimlerle ilgili Fatih Erbakan'a yeni bir uyarı geldi. Pamukçu " 'Beka sorunu yoktur neticede yerel seçimdir' ama İstanbul için bunu düşünmek son derece yanlış bir düşüncedir. Çünkü İstanbul seçimlerini Allah muhafaza CHP kazanırsa 2028'in tehlikesini şimdiden görmek lazım. Bunun için asıl beka sorunu burdadır diye söylemek istiyorum. Özellikle İstanbul'da CHP'nin kazanmaması için herkes elinden geleni yapmak zorundadır. Çünkü bu seçimin arkasından 2028'in kokusu geliyor. Ne olacağını da heralde bilen özellikle milli görüşçü, tarihine kültürüne bağlı olan insanlar bunu iyi hesap etmeli ve böyle bir yanlışın önünü kesmeliler." dedi.

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Düşünür 12.03.2024 22:02
    Anasına bak kızını al. Kenarına bak bezini al. Erbakan ne kötü bir oğul yetiştirdi. Ne kötü bir öğrenci. Reis Erbakanın öğrencisidir. Fatih Erbakanın oğludur. Keşke siyasi çatışma olmasaydı. Bu günler geçer elbet. Yara kalmasın önemli olan bu.
  • ceviz kabuğu 12.03.2024 14:48
    bu hulki cevizoğlu 28 şubatta başörtülü bacılarıma yapmadığını bırakmamıştı...
  • Yorumcu 12.03.2024 14:38
    Akparti ve YRP uygun şartlarda anlaşmalıydı. Tarihte bu gibi durumlar yüzünden büyük bedeller ödedik. CHP ve DEM-HDP 2028 seçimleri için plan yapıyor. Bu yıkım planını göremeyenler büyük vebaldedir.
  • Can 12.03.2024 14:24
    Ya kardeşim Fatih Erbakan a sırf babasından dolayı oy verilmesi yanlış. Parti il başkanlığı bir belediye başkanlığı yaparsın bu millete kendini kanıtlarsin. O zaman bu millet sana güvenir ve oy verir. Erdoğan ve rahmetli Erbakan bu millete kendini kanıtlamış ve hizmet etmiş 2 değerli insan.
  • Bozkurtlar 12.03.2024 14:21
    Yanlişi siz yaptınız muslumanları yanlız bırakarak verdıyımız oylara yazıklar olsun
Daha fazla yorum görüntüle