Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayın programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Kurum'un açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"BARETİ GÖRSE BU YALANCI BAŞKAN, KAYAK TATİLİNDE ÜSTÜNE BİNİP KAYMAYA KALKAR"

Siyasi iradesini herkesin yansıtması en doğru olanıdır. Maalesef muhalefet bizi yapacağımız işlerle ilgili eleştiremiyor. Tek konuştukları ne; şurada gaf yaptı, burada şöyle söyledi. Aslında en büyük gafı kendileri yapıyor. Sırtında küfesi boş, yaptığı bir iş yok, 5 seneyi boşa geçirdi. İstanbulluları üzdüler, kırdılar. Yok bareti ters giydi, yok Gazze ile ilgili gaf yaptı. Bareti görse bu yalancı başkan emin olun kayak tatiline gittiğinde üstüne binip kaymaya kalkar.

"BEN ESERLER HİZMETLER YAPARAK BURAYA GELDİM"

Ben eserler, hizmetler yaparak buraya geldim. O bareti biz eser yaparken giydik. Baretin ne olduğunu bilmezler. Biz okuldan mezun olduk, baretimiz arabamızda gezdik. Biz o baretle asrın felaketinde 11 ili gezdik. Bu bir yerel seçim, yerel seçim hizmet seçimidir. Bu azmi ve gayreti gösteremiyorlar. Bir bakıyorsunuz kendi ikballeri için nerede fırsat görseler oraya çadır kurmalar, kendi arkadaşlarını sırtından hançerlemeler. Ne oldu?

Her şeyi biz biliriz anlayışı İstanbul'un ihtiyacı olan bir anlayış değil. İstanbul'da yaşayan gençlerin umudu olmak zorundasınız. İnsanlar trafikte 3 saatte işe gidiyorsa dönüp aynaya bakmak zorundasınız. "Algıyla 5 seneyi geçirdim yine algıyla devam ederim..." Yok öyle yağma. Siz evinize gideceksiniz, gidemiyorsunuz. Nasıl olur ya böyle bir şey. Bırakın yeniden aday olmayı, şu an istifa etmelidir. Ben böyle bir durumda olacağım, bir dakika oturmam orada. Çözüm ne? Yatırım, toplu ulaşım.

 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Bi Müslüman 13.03.2024 15:25
    Sayın Kurum karşınızda sizin kalitenizde biri yok ne yazık ki. İstanbul o zararlı şeyden kurtulacak hayırlısıyla.
  • Ferhat 13.03.2024 15:05
    Sayın kurum bu belediye, hele hele İstanbul belediyesini kazanırsanız çok zorlanacaksınız gibi geliyor bana. Bu iş bakanlık yönetmeye benzemez yine bi düşün
  • ABDULLAH 13.03.2024 14:32
    Çok fazla imamoğlunu muhatap alıp laf yetiştirmeye kalktıkça kalitede seviye de güvenilirlik te düşüyor sayın Kurum.
  • Ülkem 13.03.2024 12:59
    dogru söylüyor sayın kurum
  • Gerçek akıncı 13.03.2024 12:37
    Mallarınızı aranızda bâtıl sebeplerle yemeyin! İnsanların mallarından bir kısmını, bile bile haksız yere yemek için, onları hâkimlere rüşvet olarak vermeyin!” (Bakara, 188; Nisâ, 29)
Daha fazla yorum görüntüle