Türkiye'de yerel seçimlere sayılı günler kala gündeme bomba gibi düşen CHP'de para sayma ifşasıyla ilgili CHP'li İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan skandal bir açıklama geldi.

'İL BİNASININ SATIN ALINMASI ÜZERİNE BİR GÖRÜNTÜ'

Ekrem İmamoğlu, söz konusu para sayma görüntüleriyle ilgili Habertürk canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sonuçta 2019 yılında Cumhuriyet Halka Partisi İl binasının  alınması üzerine bir görüntü" diyerek binayı satın alma işleminin nakit olarak yapıldığını ima etti.

Fakat ifşa olan ve soruşturma başlatılan görüntülerle ilgili CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, 30 milyon civarında bir bedelle satın alınan CHP İl Binasının banka transferi yoluyla alındığını açıklamıştı.

CHP'NİN ESKİ AVUKATI PARALARIN BANKA HESABINDAN GÖNDERİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Çiçek açıklamasında, "25 milyon banka hesabından İstanbul İl Başkanlığı'na bu mülkün alınması hususunda gönderilmiş. Genel Merkez'de sonucunda tapuyu almıştır." demişti.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Mevlüt Aykılıç 14.03.2024 11:55
    Bu para sayma seansları ilçe belediyelerinin bilbordlarında teşhir edilmelidir. Haydi Ak Parti il başkanlığı ,göreyim sizi‼️
  • bn.ay 14.03.2024 11:41
    Kemal Çiçek Beye Yüce Allahım hidayet versin. Hak yolunda daim eylesin.
  • hasan er 14.03.2024 11:38
    yalanda zirve bu adam
  • Adalet 14.03.2024 11:22
    Neresinden tutsak elimizde kalıyor bu siyasetciler...milletin hakkını kim yiyorsa zimmetlerine geciriyorsa başta çolugundan cocugundan olmak üzere hepsinin burnundan getirsin fitil fitil getirsin inşallah,yüce yaradan
  • GENÇTÜRK 14.03.2024 11:19
    Çal babam çal.Çalmaya doymadılar.İnşallah çaldıkları paralar kursaklarında kalır.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek