CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında yapmadığı vaatleri sorulunca gerginlik yaşandı. Sunucunun, İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'a soruları verdiğini itiraf ettiğini idrak edemeyen İmamoğlu, 'Murat Bey' ifadesini Murat Kurum sanarak algı yapmaya başladı.

Habertürk canlı yayınında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu gaflarına bir yenisini daha ekledi. Ersoy'un "Şehir tiyatrosunu 22'ye çıkaracağım dediniz mi?" sorusunun ardından İmamoğlu adeta küplere bindi.

'BU KADAR DETAYLI SORACAĞINIZI BİLMİYORDUM'

İmamoğlu, "Artıracağız dedim 22 mi emin değilim. Sen notundan okuyorsun. Benim elimde böyle bir hazırlığım yok. Karne severim ben. İlkokul 1'den lise sona kadar karnelerimi saklıyorum. Hepside gururumdur ama bu kadar detayda soracağınızı bilmiyordum." dedi.

ÖNCEDEN SORULARI VERDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

"Yayın öncesinde Murat Bey'le konuştuğumuzda şunu söyledim önce 2019'da neleri vaat ettiğini ve ne kadarını gerçekleştirdiğini konuşarak başlayalım" diyerek İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'a soruları verdiğini itiraf eden Ersoy'un sözlerini anlayamayan İmamoğlu, "Muray Bey" ifadesini Murat Kurum sanarak algı operasyonuna başladı.

'MURAT KURUM SANDIM'

İmamoğlu, "Sordunuz mu Murat Bey'e mesela kaç konut vaat ettiniz, ne kadar yaptınız İstanbul'da. Ha pardon ben Murat Kurum anladım" dedi.

Yorumlar 181 Yorum Var
  • Kazım Kazım 15.03.2024 00:24
    Adama sorulacak sorular dahi önceden verildiği halde ona bile hazırlanmadan gelmiş, Sebep;çünkü adam verdiği vaatlerin %1 ini dahi gerçekleştirmemiş ki. Cevap vermek yerine laf cambazlığı yapıyor. Karşısındakiler ve izleyicilerin aklıyla alay ediyor resmen. Verdiğin sözlere gel, onlara bir cevap ver. Yazlık böyle adamların hala oy alabildiği gezi zekalı bir kesim var. Ah ülkem, ah İstanbul
  • Özel siz özgür 14.03.2024 23:15
    Kocaman kitapçık da senin tatil anıların vardır ziyaaaaa
  • Kocaeli 14.03.2024 22:57
    atatürkün partisi chp terör örgütünün adıyla anılmaya başlandı açıkaçığa atatükün adını kullanıyorlar atatürk soyadını kimse kullanamıyor partisini de izole etmek lazımterörle anılması beni rahhatsız edir sayın savcılar
  • Egeli bir bey 14.03.2024 19:40
    Me vaadi verdiğini hatırlamıyan 16 000 000 nüfusun belediye başkanı, hatırlamıyom demeyi bile şov haline getiren bir yalan profesyoneli.
  • Mustafa 14.03.2024 15:58
    Yaaaa SEÇİM HİZMET SEÇİMİ DEGİLKİ … Olsa bu adam kazanma ihtimali dahi olmaz Murat Kurum ile TAYİP ERDOĞAN nefreti arasında … YOKSA MUTAHİT COCUGUNUN NE kadar yalan makinesi olduğunu kendi seçmeninde biliyor … İZMİR gibi
Daha fazla yorum görüntüle