İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında tansiyon yeniden yükseldi. 

Son olarak CHP'nin DEM Parti ile yaptığı ittifaka sert çıkan Akşener, 'Bize hakaret edenler başkalarının gösterdiği adayların karşısında tek kelime etmediler' dedi. İmamoğlu'nu da hedef alan Akşener, 'Kefalet koyduk yamuk çıktı' ifadelerini kullandı.

"ESENYURT'TA DEM'LENİLİYOR"

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bize hakaret edenler başkalarının gösterdiği adayların karşısında tek kelime etmediler. Ne mutlu ki İstanbul'da ve Türkiye'de, ilçelerimizde hemen hemen her parti kendi adayını göstermek durumunda kaldı ama Esenyurt'un bir özelliği var, Esenyurt'ta DEM'leniliyor. Ne Esenyurt'muş be kardeşim." dedi.

"KEFALET KOYUYORSUN YAMUK ÇIKIYOR"

İYİ Parti olarak başkalarının önerdiği adayların arkasında durmayacağını söyleyen Akşener, "Kefalet koyuyorsun, yamuk çıkıyor kardeşim. Sonradan öğreniyorsun, getiriyorlar bir bakıyorsun, neler yapılmış. Onun için bundan sonra hür ve müstakil, başkasının önerdiği hiç kimsenin arkasında durmayacağız. Kendi partililerimizin, kardeşlerimizin arkasında duracağız" açıklamasını yaptı.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Esas 15.03.2024 17:14
    herkes söyledi malın kelek olduğunu dumanı üstünde idi akçeli işlerin. Esip gürleyerek kendi mevzularını da sele yele yükleyip gönderdi amma kantar arızalı, kral çıplak. Mansur da ihaleler ile partinin kaymak tabakasını bağlamış. Yani artan numaralar hem gözlük hem ayak oyununda
  • esas 15.03.2024 17:13
    Gözlüğü değiştirmiş malum öncesinde rabbi yesir okuyordu ekremin yüzünde. Numaralar artinca görür olmuş "aaaa bu böyleymiş" herkes söyledi malın kelek olduğunu dumanı üstünde idi akçeli işlerin.
  • Çok garip 15.03.2024 17:02
    Bu kadın numaradan ve en hafif seviyede ekremi eleştiriyor görünüyor. Bu kadın oylarını chp ve dem ittifakına yönlendiriyor. Kadının çıkarttığı adaylar göstermelik. Anketlerde kadının adayları yüzde bir oy alıyor. Kadının yüzde 8 oyu varsa adayları neden yüzde 8 oy alamıyor anketlerde.
  • Yönlendirme 15.03.2024 16:59
    Bu kadın belli etmeden gizli gizli danışıklı dövüş ile chp ve dem ittifakına destek veriyor. Bu kadının Türkiye de oy oranı yüzde 8 lerde ise İstanbul da adayları neden yüzde 1 oy alıyor anketlerde. Kadın bütün oyları ekreme ve mansura yönlendiriyor.
  • ahmet 15.03.2024 15:57
    lider olma hayali taşıyan bi kadına şu ifadeler yakışıyomu sen bittin artık seni zorla tutanlara de ki dökme suyla değirmen dönmüyo düşün yakamdan. sende otur torun sev yeter artık.
Daha fazla yorum görüntüle