CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntüleri gündemdeki yerini koruyor. 

CHP’li Levent Gültekin, para sayma görüntülerine ilişkin, "CHP’li İBB Başkanı, 'Türkiye’de ne yazık ki böyle şeyler oluyor bizi alıştırıyorlar' gibi bir saçmalığa sığınıyor. Bak seni şurada savunamıyorum, böyle bir rezillik var.” açıklamasında bulundu.

CHP'Lİ FATİH KELEŞ İFADE VERDİ

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı sosyal medya hesaplarında "Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı" şeklindeki paylaşım sonrasında paylaşılan ve içeriğinde bir çantadan çıkarılan para destelerinin sayıldığı video görüntüleriyle ilgili olarak maddi gerçeğin ortaya çıkarılması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespiti için resen soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında Özgür Nas, Can Poyraz ve Fatih Keleş bilgilerine başvurulmak üzere ifadeye çağrılmışlardı. 

Yorumlar 43 Yorum Var
  • nurı belcıka 17.03.2024 02:50
    bu adamı sevmem ama haklıya haklı konusuyor
  • Ercan 34 16.03.2024 17:53
    Yahu neyini savunacan ezelden hırsız bunlar
  • Nazmi baba 16.03.2024 17:32
    Ekrem hırsızlar medana çıktı bunlar senin adamların bu oladan sonra istifa etmen gerekir yeter yediğinniz gözünüze dizinize dursun ibb iflas ettirdiniz.haydi kemalin yanına.
  • dogukan 16.03.2024 12:22
    yeni slogan ; 16 MİLYON (TL) için ÇALIşıYORUZ en çok güldüğüm ; denizaltıyla kent içi yolculuk, karada ki yolu tıkatan adamın verdiği ama hatırlamadığı söz, evde çok bulunmuyorum içiyorum musluk suyunu diyor,hamidiye suyu yanımda taşıyorum diyor pet şişe ile musluk suyu aynı mı? verdiği söz İSTANBULLU HERKES MUSLUK SUYUNU İÇECEK,
  • dogukan 16.03.2024 12:12
    KEMAL SUNAL'ın ZÜBÜK FİLMİ KAREKTERİ, İZLEYİN O DA HATIRLAMIYOR VERDİĞİ YALAN vaatleri. ''İSTANBUL NİMET'' imamoğlu kendi inşaat şirketi için söylüyor ! ''İSRAFI BİTİRDİK'' halkın gözünü boyama , bir öncekini kötüleme ''İBB BAŞKANIYIM BEN İSTERSEM 1 ELİME AY'ı 1 ELİME GÜNEŞ'i alırım'' kibre bakar mısınız..ALLAH'ın tokadı şaşırtır mahlukatı, cüneyt özdemirin programını izleyin ,
Daha fazla yorum görüntüle