Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, mal varlığını provokasyonu yürüten Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'u tiye aldı. Kurum, "Onun vasfı nedir? Bizim muhatabımız değil, işine baksın" dedi.

Sosyal medya hesabından "Madem şeffaflar neden hala açıklamıyorlar mal varlıklarını" diyerek algı operasyonu yürüten Ongun'a tepki gösteren Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Onun vasfı nedir? O da eş başkan gibi hareket ediyor da. Onun vasfını bilmiyoruz. O bizim muhatapımız değil, işine baksın."

'17 KİLOMETRE METRO YAPARAK İSTANBUL'DAKİ TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLMEZ'

Öte yandan Kurum, İmamoğlu'na da tepki göstererek, ağır eleştirilerde bulundu. Kurum, "Toplamda 46 kilometresini bizim tamamladığımız, 17,88'ini kendisinin yaptığı metro var. 17 kilometre metro yaparak İstanbul'daki trafik sorunu çözülmez. Metro yapacağız. Her ilçeye metro gidecek, Silivri'ye metrobüs gidecek.

'METROBÜS DURAKLARINDAKİ ÇİLENİN, METRODAKİ EZİYETİN ARTIK SON BULMASI LAZIM'

O otobüslerimiz, metrobülerimiz her yıl yenilenmesi lazım. Oradaki liyakatli ekiplerin otobüslerin bakımını anbean takip etmesi lazım. Metrobüs duraklarındaki o çilenin bitmesi, metro duraklarındaki o eziyetin artık son bulması lazım.

'YOK ÖYLE YAĞMA'

Beni o metro durağında göreceksiniz, öbür metrobüs durağında göreceksiniz, orada bir sorun olacak da ben Saraçhane'deki koltuğumda oturacağım veya menfaatim için Ankara'da miting yapacağım. Yok öyle yağma ya. Yani İstanbullu eziyet çekecek ben de onu görmezden geleceğim, tatile gideceğim. Olmaz. Bu anlayışla olmaz. O yüzden 31 Mart'ta milletimiz sandıkta bu tercihi yapacaktır. Yani iş yapanla yapmayanı, eser üretenle üretmeyeni net bir şekilde ayıracaktır." dedi.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • hişyar bakur 19.03.2024 23:18
    demin seçime girip girmemesi sıradan kişilerin keyfine mi bağlı
  • derg 19.03.2024 13:44
    chp güvenlik meselesidir. kapatılmalı dem seçime sokulmamalı. nerde bu devlet.
  • Mahmut Ak 19.03.2024 13:24
    Cüneyt Bey, hayran hayran bakıyor.
  • Bilgin 19.03.2024 13:20
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAHIM şeytanların yanımızda bulunmasından, SANA SIĞINIRIZ. şeytanların şerrinden, SANA SIĞINIRIZ. şeytanların bizlere musallat olmalarından korkar, SANA SIĞINIRIZ. şeytanların bizi cehenneme sürüklemelerinden, SANA SIĞINIRIZ.
  • VATANDAŞ 19.03.2024 11:26
    Eğer ki bu ayrı mı da yapmıyorsa sevgili istanbullular yine kendileri bilir. Bi 5 yıl daha aynı rezilliğe devam ederler. Bizlerde gülüp eğleniriz burdan :)) Olan masum istanbullu vatandaşlara olucak onlara yazık bide giden memleketin bütçesine
Daha fazla yorum görüntüle