Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonuçlarını açıkladı. Kurum, "2'nin üzerinde puanla öndeyiz" dedi.

TV100 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Murat Kurum'un konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"2'NİN ÜZERİNDE BİR PUANLA ÖNDEYİZ"

Geride başladığımız süreçte, kampanyanın 15-20 günü itibariyle kafa kafaya duruma geldi. Sonra yarım puan öne geçtik. Bugün arkadaşlar anket yaptılar. Ham olarak 3 puan öndeyiz. Bunu dağıttıklarında 2'nin üzerinde gözüküyor. Sahadaki durum 3-4 günde bir anketlerle ölçülüyor. 31 Mart akşamı bu seçimi kazanacağız. 1 Nisan sabahı göreve başlayacağız. İstanbul'da herkesin oyuna talibiz. İstanbulluların o beklediği hizmeti getireceğiz. Kimse kaybetmeyecek, herkesin arkadaşı, dostu olmaya talibiz. Bu anlayış ile çalışacağız. Herkesin huzurla yaşacağı, mutlu yaşacağı, trafiksiz, deprem korkusu olmadan bir İstanbul'u hayal ediyoruz. Çalışacağız. Oy oranımız 44'lere geldi. Rakibimizin 42'lerde görünüyor. Kararsızlar dağıtılmış hali. Sandıkta daha farklı da bir sonuç olacak. Farkın açılacağına inanıyorum.

'HANİ DEVLET ENGELLİYORDU? BAK DEVLET YAPMIŞ BİR TEŞEKKÜR ET'

Hani devlet engelliyordu ne oldu? Bak devlet yapmış bir teşekkür et. “Sayın Cumhurbaşkanım Allah razı olsun” de. “Sayın Bakanım gece gündüz çalıştınız benden 5 kat daha çok metro yaptınız” de. Yok diyemez. Hemen algıyı başka yere çekecek. Artık yorulduk bu işten.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Sancar 22.03.2024 10:48
    Dem asılmıyor,refahın adayıda oy bölüyor, iyi partinin seçmenide imamoğluna atıyor çoğunluğu , zor gibi geldi bana, imamoğlu alacak gibi..
  • kemal 21.03.2024 13:09
    hizmet yok aradaki fark en az %10 olmalıydı, cbaşkanlığı seçiminde bile %4 fark oldu o kadar hizmet yapıldı nankör bu millet sanki toplum emeklilerden oluşuyor
  • ALLAH dostu 21.03.2024 12:35
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN RAHMETİNİ BEREKETİNİ FAZLINI KEREMİNİ İHSANINI İKRAMINI LUTFUNU NURUNU RIZKIMIZI MAĞFİRETİNİ MERHAMETİNİ RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ. Amin
  • Kartal gözü . 21.03.2024 10:31
    Dem in adayı tavşan adan. CHP ye kayacak onuda hesaba katın Yrp büyük şehirde kazanamayacak ama .de yan ciziyor oylar imamogluna yarar onuda es geçmeyin.
  • HALEN 2 21.03.2024 09:59
    İmamoğlunun istanbulu nasıl yönettiğini herkes gördü Halen 2 fark varsa BIRAKIN İMAMOĞLU YÖNETSN Bu millet layık...
Daha fazla yorum görüntüle