CHP lideri Özgür Özel’in, “Kazanıyoruz” çıkışı, 2023’te yapılan genel seçimlerde İmamoğlu’nun, “Kazanıyoruz” sözleriyle kendi seçmenini kandırdığı olayı akıllara getirdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023’te yapılan genel seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun önde olduğunu söyleyerek, “Kazanıyoruz” açıklamasını yapmıştı. 

İMAMOĞLU, CHP SEÇMENİNİ KANDIRMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na karşı önemli bir fark ile kazandığı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP seçmenini kandırarak büyük bir şok yaşatan İmamoğlu ile özdeşleşmiş olan, “Kazanıyoruz” söylemi, bugünlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in diline pelesenk oldu. 

Gazeteci Cüneyt Özdemir de YouTube kanalından yaptığı yayınla Özel’in, “Öndeyiz” çıkışını değerlendirdi. 

“ARAMIZDA KALSIN ANKETLERDE ÖNDEYİZ HA, ÇOK İYİYİZ”

CHP lideri Özel, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir mitingde, “31 Mart’ta aramızda kalsın anketlerde de öndeyiz ha. Öndeyiz, çok iyiyiz.” açıklamasında bulundu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir de CHP liderinin “Öndeyiz” çıkışını YouTube kanalından yaptığı yayınla ele aldı. 

Özdemir, en son 14 Mayıs 2023’te yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı olan CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun X hesabından, “Öndeyiz” paylaşımı yaptığını anımsattı.

"ŞU AN DA KILIÇDAROĞLU'NU ARA Kİ BULASIN"

O dönem sandıkların henüz tamamı açılmamışken erken saatlerde Kılıçdaroğlu’nun, “Öndeyiz” paylaşımı yaptığını ve ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında hezimet yaşadığını vurgulayan Özdemir, “Özgür Özel bombalara devam ediyor. Demiş ki "öndeyiz, kimseye çaktırmayın" diyor. Eyvah dedim ben de en son ‘öndeyiz’i ne zaman duymuştuk hatırlayacağız.” ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını ve Özel’in “öndeyiz” açıklamasını gösteren Özdemir, “Şu an da Kılıçdaroğlu’nu ara ki bulasın. Bırak öndeyi yani” diyerek Özel’e göndermede bulundu.

CHP’Lİ ENVER AYSEVER’DEN DE TEPKİ GELDİ

Özel’in “Öndeyiz” çıkışı CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever’in de tepkisini çekti.  

Aysever, “Bir genel başkan geçen seçimde millette travma yaratmış olan bir cümleyi olduğu gibi kullanıyor. Üstelik de Ekrem İmamoğlu'nun sloganı bu. CHP seçmeni geçen seçim de kazanıyorduk ne oldu demez mi.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Egeli bir bey 22.03.2024 05:19
    İlk altı ay beslenme önemli....
  • efsane 22.03.2024 05:18
    bunlara oy verende varya ilginç
  • Alperen 22.03.2024 04:40
    Her konuşmada 1.5-2 puan önderi diyen komik akp adayı kurum farklı birşey mi söylüyor herkes kendini galip gösteriyor
  • meraci83 22.03.2024 03:44
    Çırak! Çırak! Acemi çaylak bir çıraktan ne bekliyorsunuz ki!
  • dumrul 22.03.2024 03:01
    Mahalleye muhtar, bakkal dükkanına emanetçi yapmam.
Daha fazla yorum görüntüle