AK Parti ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’da CHP yönetimindeki 3 ilçenin 31 Mart 2024 seçimleri ile birlikte AK Parti’ye geçeceğini söyledi. 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için az bir zaman kaldı. Cumhur İttifakı’nın İBB adayı Murat Kurum, Mynet ve Onedio’nun sorularını cevapladı.

Kurum, “Seçimlerde sürpriz beklediğiniz ilçeler var mı?” sorusuna, “Var, var! Gerçekten ilçelerde de çok güzel çalışmalar yürütülüyor. Örneğin Kartal’da, Maltepe’de ucu ucuna bir seçim süreci yürüyor. Orada o ilçelerden en az bir tanesini alacağız gibi gözüküyor.” ifadelerini kullandı.

“SARIYER'İ, KÜÇÜKÇEKMECE'Yİ, AVCILAR'I ALACAĞIZ”

Büyükçekmece’de çok güzel bir yarış olduğunu ve AK Parti’nin bu ilçede önde olduğunu ifade eden Kurum, “Sarıyer’de keza yine önde gözüküyoruz. Küçükçekmece’yi inşallah alacağız. Avcılar yine başa baş gözüküyor yani Avcılar’ı alacağız gözüküyor. Yani çok farklı neticeler olacak. Diğer alamadığımız ilçelerin belki birçoğunda da başa baş bir yarış olacak.” dedi. 

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Türkiye Yüzyılı* 24.03.2024 11:29
    Başta Yunanistan olmak üzere tüm dünyanın gözü 31 Martta istanbul seçim sonuçlarına çevrilecek.
  • Në. Aksry 22.03.2024 22:18
    #Sadeceİstanbul #Yenidenİstanbul VAR OLSUN MURAT KURUM
  • Ziver Yüksel 22.03.2024 20:34
    31 yerel seçiminde ; geçmiş dönemlerde taşımalı sahte seçmenler; demokrasiyi ve sandık masumiyetini kirletmişlerdi, şimdi kamuoyu vicdanı sandıklara tam sahip çıkarak, bu kirliliği aklayacağına inanıyorum. Kamuoyu vicdanı en yüksek yargıtay kararının verildiği yerdir. Ey Büyükçekmece sandığına sahip çık, sandığını kirletenlere gereken dersi ver sandığını akla temiz tut.
  • Lütfü 22.03.2024 20:16
    ALLAH'ın izniyle İstanbul sefaletten kurtulacak
  • Abuzer 22.03.2024 19:16
    Tam yol talan, tam yol yalan, ekrem talan, ekrem yalan, kent uzlaşısı, para kuleleri, metro fatihi, bozuk otobüsler, ekrem tatilde, salma ekrem, mütahit ekrem.... Chp nin düştüğü çukur..
Daha fazla yorum görüntüle