Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. 

AK Parti'nin belediye başkan adayları, Haber7'den Yavuz Selvi'ye konuştu:

Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Topar - 75 gündür sahadayız. İnsanlarımız 20 yıldır belediyecilik hizmetine hasretler. Partilerine gösterdikleri vefa kendilerine hizmet olarak geri dönmedi. Geçen dönem mevcut başkan aday olurken bir önceki dönem için özür dileyerek görevi teslim aldı. Bu dönem de Beşiktaş'ın beş yılını çaldılar. Şimdi çıkmış ikinci defa yetki istiyorlar. 2019'da CHP neyi vadettiyse 2024'te hala aynı şeyi vadedebiliyorlar. 

Kadıköy Belediey Başkan Adayı Veli Arslan - 31 Mart itibariyle inşallah İstanbul muradına, bizler de ilçelerimize kavuşmuş olacağız. Kadıköy, kimsenin arka bahçesi değil. Kadıköy'de inanılmaz bir hizmet aşkıyla çalışıyoruz. 

Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü - Sahne çok muhteşem. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan ilginin göstergesi. 31 Mart'ta sandıklara yansıyacak. 

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Özdemir - Çok önemli bir seçim öncesi. Buradan bir hafta sonraki seçimin sonucunu vatandaşımız buradan ilan etmiş olacak. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Misafir 24.03.2024 21:42
    Bu saatten sonra rüyanızda görürsünüz İstanbul'u.
  • Tkn 24.03.2024 17:37
    Beşiktaş terliğe oy verir ne kadar konuşsan boş. Sorsan chp lilere adayı tanımazlar