Yerel seçim için sayılı günler kala İstanbul'un ilçelerinde de yarış bir hayli kızıştı..

Özellikle Sarıyer, bu konuda heyecanın dorukta olduğu ilçelerin başında geliyor.

AK PARTİ ADAYI FARK YARATTI

Mengü youtube kanalındaki yayında: 

AK Parti'nin adayı da enteresan. Hüseyin Coşkun... Yani böyle görece genç bir aday. Projeleriyle konuşmayı seviyor. Projeleriyle ön plana çıkmaya çalışıyor.

Özellikle mesela Zekeriyaköy, Demirciköy... Oralara gitmiş, oralar potansiyel CHP seçmeni. Oralarda şunu söylüyor; Oradaki seçmenler milyon milyon liralık ev yaptırmış ama altyapı sorunları var. CHP'den bıkkınlık var diyor. Bunu tespit etmiş özellikle onu çalışıyor."

AK Parti adayını Adem Metan'ın YouTube kanalında izlediğini belirten Mengü, o yayından bir kesiti de izleyicileriyle paylaştı.

Kesitte ise AK Parti Sarıyer adayı Hüseyin Coşkun'un şu ifadeleri dikkat çekti:

"Sarıyer'de siyaset yaptığım ilk günden beri mahallelerin en büyük sorunu imar ve mülkiyet problemi. Ama son 5 yılda ulaşım, trafik, altyapı, birçok sorun birinci öncelik oldu.

Birçok mahallemize toplu taşıma şartları çok zorlaştı. Otobüs seferleri kaldırıldı. Minibüslerin taksiye dönüştürülmesinden sonra İBB sorumluluk alıp oraya ek sefer koymadı. Şu an okul bölgelerine toplu taşımamız yok.

Sarıyer ötelenmeye devam ettikçe sorunları çeşitleniyor. 15-20 yıl önce Sarıyer'de imar ve mülkiyet konusunun ötesine geçemezdik. En büyük sorun ulaşım ve altyapı.

Nedir bu altyapı; 2018'de planlara işlenen İBB tarafından yapılacak tüneller vardı. Tüneller yapılmadı. Geçtiğimiz aylarda Ulaşım Bakanlığımız İBB'nin ihmali nedeniyle yapılmayan Kilyos tüneli inşaatına başladı."

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Alim 27.03.2024 18:14
    Dünyada ki bütün para birimleri, altına göre sabitlenir, FAİZ SİSTEMİ KALDIRILIRSA, BİRDE İSRAF ÖNLENİRSE, BİRDE HERKES ZEKATINI SADAKASINI TAM VERİRSE. ALLAHIN İZNİYLE BİR TANE FAKİR YOKSUL YETİM MUHTAÇ AÇ SEFİL İNSAN KALMAZ. denemesi bedava..
  • Arif 26.03.2024 15:48
    İktidarın yapması gereken; farkla kaybettiği şehirlere ve ilçelere Türk yolu üzerinde değilse hiçbir şekilde yatırım yapmayacaksın ki bir anlasınlar hizmetsiz şehir ne demekmiş.
  • gerçek 26.03.2024 13:51
    o villaiarı 1994 de kamu hazina arazisi iken çökmüşlerdi. oralra hizmet değil yıkmak için gitmek gerekir. ben yetkili olsan oralarda villa yapanalrı gazsptan idam ederdim. milleitn kanını emenler oraları 90lıyıllarda daspetti 2020 de villaya çevirdi. DYP SHP(CHP) zamnanında bu talan yapuılmıştı
  • SİYASET BİLİMCİ 26.03.2024 13:50
    CHP liler bile kazanamayacaklarını biliyorlar..
  • Cicek 26.03.2024 13:47
    Dün izledim bir CHP bayan vekiline soru soruyorlar CHP vekili cevap veriyor hiç calismadigim yerden soruyu sordunuz dedi. soruda trafik problemi her şehrin başta olan bir sorunu bence önemli bir sorun ama bunları düşünmeyen çalışmayan sadece koltuk için kendi menfati için oy veri SECİN denesinler halkın paralarını başka yerlerde yok eden halka hizmet için çalışmayan parti gereksiz bence