CHP'nin yayın organı Halk TV, AK Parti Balıkesir adayı Yücel Yılmaz'ın bazı iş insanlarının çalışanlarına  "AK Parti adayına oy vermeyeceksiniz" diye tehdit ettiğini açıkladığı konuşmasını çarpıtarak Yılmaz üzerinden algı operasyonu yaptı.

HALK TV'DEN ÇİRKİN ALGI OPERASYONU

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir’de bazı iş insanlarının çalışanlarına "Cuma gününe kadar vaktiniz var, AK Parti adayına oy vermeyeceksiniz" diye tehdit ettiğini anlattığı konuşmasını çarpıtan  Halk TV,  bu konuşma için, "AKP’li Başkan’dan seçim tehdidi: ‘Cuma gününe kadar vaktiniz var’" manşetini attı.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • soysal 27.03.2024 13:14
    devlet bu tür iş adamlarının fişini çekmelidir.
  • Börteçine 27.03.2024 12:32
    Bu ülkede bu gibi insanlar pirim yaptığı sürece ne rüşvet biter ne iltimas. Allah ülkemize ve garip gurabaya yardım etsin zengin herzam zengin fakir herzaman karnını doyurma derdinde bunlarda biz zavallılar kullanarak böyle ahkam kesiyor vesselam
  • Balık Esir 27.03.2024 12:07
    Chp demek özgürlük demektirrrr. Bizim emrettiğimiz adama özgürce oy verebilirsinizzz. Yakında Zeki Müren'de sizi görecek..
  • Muhsin 27.03.2024 11:47
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUN, İYİLİKLERE KOŞTURUN. DURMAKSIZIN İYİLİK YAPIN... KÖTÜLÜK YAPANLAR, TEVBE EDİP KÖTÜLÜKLERDEN VAZGEÇMEZLERSE HELAK OLACAKLAR... hemen tevbe edip ALLAHA TESLİM OLUN.
  • Misafir 27.03.2024 11:37
    Chp lağv edilmeli
Daha fazla yorum görüntüle