Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonunda saldırı düzenlenmişti. Saldırı da 100'ü aşkın insanın ölmesinden sonra yas ilan edilmişti. Saldırıyı ise Deaş üstlendi. Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer'de saldırının arka planını ve bu saldırı ile amaçlananları anlattı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Hakim 30.03.2024 00:18
    Ne ABD ne de müttefikleri İslamın yeryüzüne güneş gibi yayılmasını engelleyemeyecek. Tüm müminler kardeştir. Ey Araplar, Türkler ve Kürtler Şimdi kardeşliğimizi tesis etme vaktidir.
  • Alim 28.03.2024 17:47
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUN, İYİLİKLERE KOŞTURUN. DURMAKSIZIN İYİLİK YAPIN... KÖTÜLÜK YAPANLAR, TEVBE EDİP KÖTÜLÜKLERDEN VAZGEÇMEZLERSE HELAK OLACAKLAR... hemen tevbe edip ALLAHA TESLİM OLUN.
  • Vatandaş 28.03.2024 15:50
    Daha önce yorumumda bu saldırının içinde Rusya'da var dedim. Saldırının oluşumu ve devamına baktığımızda BUYUR İSTEDİĞİN KADAR VUR ÖLDÜR daveti var. Hele terörist adaylarının yakalanması, dövülmesi tam bir tiyatro. TÜRK DEVLETLERİ TURAN ORDUSU abd , AB, Rusya ,Çin için çok büyük tehdittir. Merhum Özal ı bir hatırlayın. Ölüm nedenini iyi araştırın. Sonuçta yine TÜRK DEVLETLERİ TURAN ORDUDU.
  • Mustafa 28.03.2024 15:21
    Bir kere saldırganlar Tacik ve Tacik ler Türki millet değil farsi bir millet nasıl orta Asya türkleri hedef olsun bu tacikleri türk dunyasına konumlandirmayın. Türk dünyasına dahil olan devletler belli zaten.
  • Bedir 28.03.2024 13:22
    Ee Rusya yıllardır pkkyi destekliyor, Apoyu bile saklamışti bir ara, Rusya pkkya silah ta veriyor, para da veriyor, mumbic, telrifat da alenen koruyor.
Daha fazla yorum görüntüle