Her konuşmasında milliyetçi olduğunu iddia eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş'ın kirli planı ifşa oldu. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, CHP'nin Ankara adayı Yavaş'ın milliyetçilik maskesini düşürdü.

YAVAŞ, SEÇİLİR SEÇİLMEZ "KÜRDİSTAN" HAYALİ KURAN İNGİLİZLE GÖRÜŞTÜ

Haber Global canlı yayınına katılan Altınok, Batı'dan siyasi güç elde etmek isteyen Yavaş'ın 2019'da seçilir seçilmez İngiltere'ye yaptığı karanlık ziyaretin fotoğraflarını paylaştı.

Yavaş'ın Londra temaslarında bölücü terör örgütü PKK ile teröristbaşı Abdullah Öcalan için özgürlük kampanyasının etkin destekçisi olan Londra İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn ve Londra Belediye Meclisi Üyesi Unmesh Desai ile bir araya gelmesine sert tepki gösterdi.

"BU HANGİ MİLLİYETÇİLİKTİR"

Yavaş'ın, Kürdistan hayali kuran Müslüman Türk düşmanı 2 İngiliz politika yapıcıyla görüşmesine vurgu yapan Altınok, "Yavaş, Londra temaslarında Jeremy Corbyn ile görüştü, yani PKK bağlantısı İngiltere tarafından tescilli, Öcalan için kritik özgürlük kampanyasının etkin destekçisi ve Kürdistan hayali kuran bir Türk düşmanıdır Corbyn.

Yine Londra Belediye Meclis üyesi, Kürdistan için Adalet Kampanyası Yönetim Kurulu Başkanı ve Öcalan için özgürlük resepsiyonu düzenleyen isim Unmesh Desei, Selahattin Demirtaş davasını izlemeye Türkiye'ye gelen ve özgürlük isteyen Türk ve Türkiye düşmanıdır. Bunlar fotomontaj değil, Sayın Yavaş'ın Londra'da kimlerle temasta olduğunu görünüz.

PKK destekçileri YPG teröristlerini bunlar ziyaret ediyorlar. Şeffaflık ödülünde ise yine 2 tane PKK'lı belediye başkanı ile beraber 9 tane belediyeye şeffaflık ödülü veriyorlar. Daha yeni seçilmişti. Türk ve Türkiye düşmanları PKK'nın dostları ile 2 tane önemli adamla burada sohbetini görüyorsunuz. Bu hangi ülkücülük, hangi milliyetçiliktir?" ifadelerini kullandı.

Öte yandan hemen her açıklamasında vatansever olduğunu dile getiren Mansur Yavaş'ın, "Biz milliyetperveriz. Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz. Mevsimlik vatansever değiliz. Milliyetçiliği istediği zaman ayaklar altına alan, istediği zaman baş tacı yapanlardan değiliz." sözleri akıllara geldi.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Osman 29.03.2024 16:23
    İngilizler bağımsız Filistin projesini bitirdiler, şimdi de bağımsız Kürdistan projesine başladılar.
  • canacan 29.03.2024 15:32
    hatay dörtyolda hizmet sıfır chp adına nere varsa (sorumlulk alanları) yol park sahil v.s gelin görün ne durumda. ama chp alır diyorlar. bizim millet verir abi verir.
  • Gültepeli bjk 29.03.2024 15:17
    Kürdistan onların mezarlığı oluucak herkim istiyor ve destekliyorsa inşallah burası Türkiye cumhuriyeti karrrdeşim
  • Türk 29.03.2024 14:32
    Artık bu chp tamamen Chphdp oldu..
  • Alim 29.03.2024 14:10
    ALLAHIN DEDİĞİ OLUR. ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR. ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR...amin.
Daha fazla yorum görüntüle