Son dakika AK Parti Haberleri: AK Parti'den ülkenin bazı bölgelerinde yaşanan protestolarla ilgili açıklama geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik resmi X hesabından yaptığı videolu paylaşımda, yaşanan şiddet olaylarının demokrasiyle bir bağının olmadığını vurguladı.

'DEMOKRASİYLE BİR BAĞI YOKTUR'

Çelik, "Demokratik tepki göstermek, demokratik olarak protesto etmek, toplanmak herkesin hakkıdır ama bunu şiddet olaylarına dönüştürmenin demokrasiyle bir bağı yoktur." dedi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Kadir 03.04.2024 11:17
    PKK yandaşı bir parti kanunlarla yasaklanmalı kurmaya kalkanlar vatandaşlıktan atılsın bakın ne kadar güzel oluyor
  • Demokrasi 03.04.2024 11:00
    Demokrasi pkk yi temsil eden siyasi bir oluşumun meclisde olması mı bunların vatandaşın vergisiyle seçim yardımı alması pkk ya hizmet etmesi mi dem ve benzeri tüm partiler kapatılmalı pkk desteğini dillendiren tüm vekil ve yöneticileri tutuklanmalıdır.
  • Türkoğlu 03.04.2024 10:00
    Rusya gibi bunları benzetmezseniz zaten size demokrasiyi öğretecek bu pkk lılar artık, birazda hainlere hakkettiğini gösterin bırakın bu lafları artık seçim bitti
  • Ahmet 03.04.2024 08:53
    ayıp ya tamamen sizin suçunuz, seçimden sonra mı aklınıza geldi seçilemeyeceği !
  • ADALET 03.04.2024 07:41
    Bu abdullah zeydan seçimden önce hakkındaki terörü ve teröristi övmekten dava açılmış kapanmış aday olmuş aday olduktan sonra da savcı davaya itiraz etmiş itiraz edilince de dava tekrar açılıyor yani bu adam kanunen aday olamayacağı için seçilince de başkanlığı otomatik olarak düşüyor zaten başkan olsada 3 ay sonra kayyum atanacağı için sonuç değişmeyecek
Daha fazla yorum görüntüle